Roger Sanchez Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 Чудим се зато што еј Беркасово горе према Илоку односно према оном хрваском парчету. I Jamena je blizu granice. To je valjda bilo u sklopu nekog 'potopićemo ujke' vica.
harper lee Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 Opa raspusten stab u Sapcu i postavljen Babic! Komentar moje žene (hrvatska) "Kad čujem dobrovoljci, odmah se naježim" In other news, Zoran Babić (SNS) na čelu novog štaba u Šapcu. Stari raspušten. Evo na Pinku javljaju da je raspusten lokalni stab u Sapcu zbog "nesavesnog rada", postavljen Babic, tu je i Mihajlovicka valjda na licu mesta. Sve ide jednim svojim tokom... Poserem se u praznu tikvu svakom moronu koji je glasao za ove majmune.
Lezilebovich Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 Neverovatno je da jos uvek nema izvestaja o zrtvama ja bih rekao da je to zato što je vučić zabranio, a ne što ih stvarno nema
ToniAdams Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 poslednja velika poplava je bila, ako se ne varam, 81. secam se kao kroz maglu kako se voda izlila preko celog parka prijateljstva, gotovo do moje zgrade. od tada ne verujem da je ista uradjeno, mada jebiga, ovakve se stvari ne desavaju bas cesto. sto ne znaci naravno da ne treba da postoji institucija koja ce se time ozbiljno baviti.
Zaz_pi Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 Kisa jaceg ili slbijeg inteziteta pada u: Jadru, Semberiji, zapadnom Sremu, juznoj Backoj, mestimicno, vecem delu Banata i Branicevu.
nera Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 @ Frau Gabrijela, slusala sam na Studiu B predsednika opstine Krupanj. Rekao je da je situacija dosta teska, objasnjavao stanje ali nisam ukacila da li je stigla neka pomoc
Shaq Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 Auh... Obrenovac je najebao neverovatno... Ovo je od popodne, a voda sve vreme raste... http://www.youtube.com/watch?v=34aW5egyqmc#t=64 Sad javljaju da su na ostrvcetu na obodu grada nasli stotinak Roma iz karton naselja... Neverovatno je da jos uvek nema izvestaja o zrtvama pa ni ne mogu sada da kazu konacan izvestaj, a bojim se da ce on da broji desetine ljudi ako ne i gore
Turnbull Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 Ministar pravde zajedno sa 400 zatvorenika brani bedem!
omiljeni Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 Auh... Obrenovac je najebao neverovatno... Ovo je od popodne, a voda sve vreme raste... Sad javljaju da su na ostrvcetu na obodu grada nasli stotinak Roma iz karton naselja... Neverovatno je da jos uvek nema izvestaja o zrtvama To u prvih 5 sekundi liči na Superdome. Previše
urkozamanje Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 Jbt zivot te jebo.. da li je moguce!? Da li su toliki umobolnici da se ovakva katastrofa koristi za politicke obracune!? Ako je tako, crkli dabogda! Da li je moguce da je sve bas toliko otislo u kurac..
Frank Pembleton Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 @ Frau Gabrijela, slusala sam na Studiu B predsednika opstine Krupanj. Rekao je da je situacija dosta teska, objasnjavao stanje ali nisam ukacila da li je stigla neka pomocCuo sam da su tamo SAJ otisli i imaju konstantni airlift helikopterski
Skyhighatrist Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 ja bih rekao da je to zato što je vučić zabranio, a ne što ih stvarno nema pa ni ne mogu sada da kazu konacan izvestaj, a bojim se da ce on da broji desetine ljudi ako ne i gore Mislim na to da se ne cuje na ovim radio kanaliima, mada, i ne treba da se cuje...
Roger Sanchez Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 @ Frau Gabrijela, slusala sam na Studiu B predsednika opstine Krupanj. Rekao je da je situacija dosta teska, objasnjavao stanje ali nisam ukacila da li je stigla neka pomoc Koliko sam čuo na RTSu, u grad se ne može kopnenim putevima. Da li je išao helikopter nigdje nisu rekli.
Prospero Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 Ja se nadam da su perjanice SNSa svesno poturile sebe na nedovrsene bedeme grada jer su sigurni da ce sve spasti i zele ds se nameste za hvalospeve. by TT via Nokia
Recommended Posts