SleeperSleep Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 sve je ovo vec vidjeno (ukljucujuci i moj komentar). ko ima iskustvo rata u bosni/hrvatskoj, zna o cemu pricam. ma, ne treba ni to iskustvo. dovoljno je da si gledao lepa sela...
Frank Pembleton Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 Opa raspusten stab u Sapcu i postavljen Babic!
mustang Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 Mene interesuje samo jedna stvar: da li je ovo moglo biti spreceno? A mislim da je moglo da se na vreme reagovalo, na stranu to sto se fuserishe gde se stigne.
Turnbull Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 (edited) et Ikar To sam i ja pomislio. Ovo sve izgleda kao kad se išlo u rat. Edited May 16, 2014 by Turnbull
InvisibleLight Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 Беркасово?? Nije zvaničan info, bolje da ne pišemo što nine 100% Sent from my HTC Desire X using Tapatalk
Hamlet Strašni Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 Komentar moje žene (hrvatska) "Kad čujem dobrovoljci, odmah se naježim" In other news, Zoran Babić (SNS) na čelu novog štaba u Šapcu. Stari raspušten.
ducca Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 Evo na Pinku javljaju da je raspusten lokalni stab u Sapcu zbog "nesavesnog rada", postavljen Babic, tu je i Mihajlovicka valjda na licu mesta. Sve ide jednim svojim tokom...
Lezilebovich Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 ovo je užas. slušam ove radioamatere i po celom obrenovcu se samo nižu lokacije na kojima ima male dece, beba, hitno ...
Dagmar Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 (edited) Evo na Pinku javljaju da je raspusten lokalni stab u Sapcu zbog "nesavesnog rada", postavljen Babic, tu je i Mihajlovicka valjda na licu mesta. Sve ide jednim svojim tokom... Cime se oni bave u sred svega ovoga... Edited May 16, 2014 by Dagmar
EmptyClip Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 Nije zvaničan info, bolje da ne pišemo što nine 100% Sent from my HTC Desire X using Tapatalk Чудим се зато што еј Беркасово горе према Илоку односно према оном хрваском парчету. Изгелда су стигли џакови са песком у Шабац па се маса мало запослила. Иначе тамо МОЛЕ да им више не шаљу људе.
Frau Gabrijela Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 mitrovčani i šapčani, držite se. tražim po netu, ali nigde se ne pominje da je neko preduzeo nešto što se tiče kataklizme u krupnju. ima li neko neki info? nešto zvanično, ne računam fb grupe i statuse. taj gradić je bukvalno odsečen od ostatka sveta i skroz je pod vodom, proradila su i klizišta. nemam nikakve zvanične informacije, ali do njih bi se moglo samo vazduhom. neko je negde pomenuo da je saj tamo, ali ništa zvanično nisam našla. premučan mi je utisak da su ih otpisali. i u lozničkom kraju su najugroženija domaćinstva u selima između drine i jadra. do njih se moglo jedino čamcima (ili helikopterima, ali to nije realno pored onoga u obrenovcu). nevolja je u tome što su juče na raspolaganju bila samo tri adekvatna čamca i nedovoljan broj ljudi koji su obučeni da upravljaju njima u ovakvoj situaciji, pa su isti stalno bili angažovani . jutros je stiglo još deset čamaca. ni to nije dovoljno, ali je u svakom slučaju bolje nego tri. drina poprilično preliva, grad nije ugrožen, ali mnoga sela uz drinu prema zvorniku i šapcu jesu. većina puteva je u prekidu, tačnije, ne znam da li je ijedan prohodan kako treba. bar kiša nije padala veći deo dana. večeras malo jeste i sad je opet stala.
Tinman Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 Sad kad to cujem pada mi na pamet da situacija i nije toliko losa.
Skyhighatrist Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 (edited) Auh... Obrenovac je najebao neverovatno... Ovo je od popodne, a voda sve vreme raste... Sad javljaju da su na ostrvcetu na obodu grada nasli stotinak Roma iz karton naselja... Neverovatno je da jos uvek nema izvestaja o zrtvama Edited May 16, 2014 by Skyhighatrist
ficfiric Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 (edited) Dobro, ne treba sad pljuvati ljude koji zele da nekome pomognu. Nebitno je kakvi su im motivi i kojim zastavama masu... Problem je sto sve te ljude niko nije zvao u pomoc. Poslao ih je Vucic. Taj isti je pozvao i na evakuaciju gradjana i izazvao paniku iako gradska vlast poziva na smirenost i tvrdi da za evakuacijom nema potrebe. Sto se tice ovoga sa Babicem - dno. Smrdljiva govna. Sad ce ovu katastrofu da pretvaraju u SNS-paradu. Sljam Edited May 16, 2014 by ficfiric
boshoku Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 Mene interesuje samo jedna stvar: da li je ovo moglo biti spreceno? moglo je višestolećnom civilizacijskom inercijom koja prevashodno podrazumeva infrastrukturu i.e. u srbiji, ne
Recommended Posts