malkin Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 "Dobila informaciju od poznanice iz hydro instituta da je voda puna bakterije Echehoria koli.
Anonymous Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 (edited) ^^ Sjajna fotka. Edited May 16, 2014 by Anonymous
Time Crisis Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 Da,moja žena je dobila 4-5 SMS-ova večeras sa tom sadržinom. Još da znam zašto bi koji andrak u NS voda bila zagađena... Ljudi paničare i onda tu paniku šire internetom misleći da rade nešto pametno i važno. U NS-u je voda bljak i inače, jedno vreme malo malo pa bude braon, par puta sam video i sivo-crnu vodu. Ali naravno ovakve vesti su prilična nebuloza
Frank Pembleton Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 Eno RTV Pink najavljuje mobilni studio iz Sapca sutra...Mora se slihtati gospodaru...
ficfiric Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 Eno RTV Pink najavljuje mobilni studio iz Sapca sutra...Mora se slihtati gospodaru... Znaci li to da ce bar neko prenositi finale Celendz kupa
Bane5 Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 sava je u beogradu trenutno na 460. voda se lagano preliva samo na donji nivo nasipa kod usca sa novobeogradske strane. dakle, sava je u vecem delu beogradske obale i dalje u koritu mada ce do jutra verovatno svuda na novobeogradskoj strani krenuti na prvi nivo. taj nivo je predvidjen i projektovan da brani vodostaj na 500 cm, ali su nagomilani i necisceni nanosi uz obalu ucinili da se reka preliva na nesto nizim nivoima. apsolutni rekord nivoa save kod beograda je 738 cm iz aprila 2006. i branjen je bez poplava sem par manjih izuzetaka.
Frank Pembleton Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 Jel ima neki real-time sajt da pratimo oblacnost?
boshoku Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 evo i filipove ekipe Info tim ASI To asi-saopstenja@inicijativa.org Today at 12:34 AM Na http://www.inicijativa.org/tiki/art2837možete naći saopštenjeAnarhosindikalističke inicijative povodom katastrofalnih poplava uSrbiji i BiH. U nastavku mejla prenosimo pun tekst saopštenja.-----Samoorganizacija protiv nepogode i profitera!Anarhosindikalistička inicijativa (ASI) poziva narod da nastavi sasamoorganizovanjem u borbi protiv stihije, i da ne dozvoli da uzajamnupomoć koju ovih dana radnice i radnici nesebično pružaju jedni drugimabude zloupotrebljena u parlamentarno-političke svrhe. Takođe, ASI pozivana oštar i samoorganizovan odgovor naroda na sve slučajeve profiterstvaonih koji su spremni da gaze preko leševa kako bi sačuvali ili napravilijoš novca.Srbiju i Bosnu i Hercegovinu su u poslednja dva dana zadesilekatastrofalne vremenske nepogode. One su dovele do poplava koje su dosada već odnele mnoge živote i načinile ogromnu materijalnu štetu.Raspad sistema zaštite, postavljenog na eksploatatorske osnove, lošeorganizovanog i nespremnog na ovakva dešavanja praćen je očekivanimponašanjem pripadnika vladajuće klase – političari su pohrlili da seslikaju na kiši, pokušavajući da ojačaju i podignu svoj rejting,trgovački mešetari su uveliko podigli cene proizvoda nužnih zapreživljavanje u ovakvim uslovima, dok raznorazni „vlasnici“ čamaca imotorizacije još uvek odbijaju da svoje „vlasništvo“ stave u službuzaštite života ljudi.Sa druge strane, snaga samoorganizovanog naroda spremnog da pomogneunesrećenima je toliko prisutna i očigledna, tako da je političkavrhuška odlučila da svoju nesposobnost da organizuje društveni život nabezbedan način nadomesti oslanjajući se na iskonski poriv zasolidarnošću koji se manifestuje u ovakvim situacijama. Samoorganizovanegrupe građana, studenata, đaka, profesionalnih i sportskih društava,članova sindikata, kao i azilanata, svuda primerom pokazuju kako jemoguće organizovati se protiv nepogode. Anarhosindikalističkainicijativa poziva narod da iskoristi sve što je potrebno kako bi sespasli životi, domovi i društvena imovina, ne obazirući se naformalistička zapomaganja bogataša i njihovih pomagača.Velike krize na najtragičniji način pokazuju nehumanost ineorganizovanost sistema u kome živimo, a spontane reakcije stotinahiljada ljudi spremnih da pokažu solidarnost i pruže pomoć onima kojimaje potrebna predstavljaju snagu na koju se treba osloniti u borbi zaživot dostojan čoveka.Generalni sekretarijat Anarhosindikalističke inicijativeSekcije Međunarodnog udruženja radnika i radnica
Prospero Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 hajde drzi se i trazi pomoc ako treba. Realno, nisam nista posebno spremio kucu. Poiskljucivao sve iz struje, par bitnijih uređaja popeo na vrh plakara i na sprat u supi, i to je to. Ako rokne kao u Obrenovcu, ionako nema spasa. Btw, oko 17:30 sam stigao iz Bga, i slusao u kolima Vucicevu spiku. Uzdrmalo me, plus sto sam video da najavljuju vodostaj od 740 za par dana. Dosao sam sa namerom da ostanem i kao budem tu ali sam ukapirao da bih "dzabe krecio". Majka nije dobro sa zdravljem, hipertenzija, blagi artritis plus generalno je slabo pokretna. Spakovao sam joj torbu sa nekim osnovnim stvarima i u 8 smo seli na bus za Bg. by TT via Nokia
Recommended Posts