JozoMujica Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 (edited) Krenuli navijači, peva se (i verovatno pije), krenuli robijaši, Šapčani napuštaju grad... Šta se ovo dešava bre? Edited May 16, 2014 by JozoMujica
Gricko Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 Bem ti sunce. Ima Sabac vise da najebe od ovih basibozuka, nego od poplave. Farsa i tragedija u isto vreme.
kgmr Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 koliko ja shvatam, u šapcu se baš ništa ne dešava. nema potpoljenih ljudi ni kuća. i nema rada na pravljenju odbrane i zaštite. a smejali smo se tim predmetima...
Skyhighatrist Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 Slušam ovaj Avala R1 i ne mogu da se načudim kako se snalaze onoliko improvizujući. Meni je ovo najjači utisak. Ova gomila dobrovoljaca hendluje nedostatak ekipa, čamaca, goriva, baterijskih lampi (sve ono što bi vojska trebala da je uradila još u podne) sa impresivnim mirom i staloženošću.
ficfiric Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 Evo, gledam na fb-u kako se aktivirao jedan SNS-bot iz prosle kampanje. Ima vec nekoliko postova gde se pljuje lokalna vlast, itd...
EmptyClip Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 Није проблем што су људи отишли у ШАбац (додуше има и стоке која је отишла да трипује пијани патриотизам), већ је проблем што у том Шапцу нема ко њима да управља нит има ко да обезбеди средства.
Кристофер Лумумбо Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 ne verujem da to ima ikakve veze sa promenom vlasti ali svakako ce to iskoristiti. ukoliko se desi neko sranje vucic ce postrojavati i ti i sapca ce najebati. mislim da ovaj ludak dodnosi impulsivne odluke u trenutku bez ikakvog promisljanja o tome sta i kako treba raditi, on samo reaguje na situaciju, bez razmisljanja.
John Coltrane Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 @ harper Vec sam pisao o tome pre par sati, Vucic hoce vlast u Sapcu po svaku cenu-90tih su svoju vlast gradili na kostima Srba u ratu, sada ce to raditi preko poplave. Ispred Opstine Sabac je bio "mini 5.10." Sent from my iPhone using Tapatalk
malkin Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 (edited) Krenuli navijači, peva se (i verovatno pije), krenuli robijaši, Šapčani napuštaju grad... Šta se ovo dešava bre? moraće Kurt Rasel da se vrati iz zaslužene penzije i snimi Escape from Šabac. Edited May 16, 2014 by malkin
omiljeni Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 In Šabac, where there is no time, nothing can grow. Nothing can become. Nothing changes...
harper lee Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 Није проблем што су људи отишли у ШАбац (додуше има и стоке која је отишла да трипује пијани патриотизам), већ је проблем што у том Шапцу нема ко њима да управља нит има ко да обезбеди средства. O tome je valjda trebalo da misli ona pateticna "Prozor mora pasti ali Sabac ne sme" budala koja ih je tamo poslala, pre nego sto ih je poslala.
InvisibleLight Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 ne verujem da moze biti toliko umobolan da namerno sabotira sabac pa sta radi lokalna vlast, ko joj brani da organizuje, jel krenulo>??
harper lee Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 @ harper Vec sam pisao o tome pre par sati, Vucic hoce vlast u Sapcu po svaku cenu-90tih su svoju vlast gradili na kostima Srba u ratu, sada ce to raditi preko poplave. Ispred Opstine Sabac je bio "mini 5.10." Sent from my iPhone using Tapatalk Izvinjavam se, nisam video u citavoj ovoj gomili postova.
Tinman Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 (edited) ne verujem da moze biti toliko umobolan da namerno sabotira sabac pa sta radi lokalna vlast, ko joj brani da organizuje, jel krenulo>?? Cini mi se da i nije lako organizovati ljude koji dolaze a realno niko nije ni ocekivao da ce doci pre par sati. Inace policija je upravo pod sirenama otisla u preavcu Tabanovica odnosno Drenovca. PINK Televizija je postavila svoja reportazna kola, izvestavanje tokom cele noci... Edited May 16, 2014 by Tinman
Recommended Posts