Jump to content
IGNORED

Poplave u Srbiji, BiH i Hrvatskoj

kapetanm

Recommended Posts

Posted

niko ovde nije pominjao, a treba reci da SVE, ali aposlutno SVE telefone koji se ponavljaju u vestima na tv-u i radiju nije moguce dobiti uopste.

da bi prijavili jednu porodicu za evakuaciju iz obrenovca danas smo morali da zovemo 15-ak razlicitih instanci i jos vise telefona.

na kraju smo uspeli preko dezurnog u gorskoj sluzbi spasavanja.

mislim da sam pre toga sve ove brojeve okrenuo par stotina puta bezuspesno.

Posted

Ruku na srce, umobolnik nije reč rekao o vodi tokom svoje tirade. To je sve krenulo iz Blica.

Edit: to jest mislim da nije ni iz blica nego se jednostavno napravio viral koji je Blic tresnuo u headlines i ćao zdravo...

umobolnik ce samo zakucati poslednji ekser u mrtvacki sanduk, kojeg sa ljubavlju deljemo, lakiramo i glancamo evo vec 25 godina.

Posted

Mozda sam previse paranoican i previse prezirem Vucica i radikale ali nakon par youtube klipova koji su se pojavili na racun rukovodstva SO Sabac mojoj gresnoj dusi su na pamet pale ideje da se raspitam koja stranka tamo drzi lokalnu vlast. Od ovog degenerika me nista, ali bas nista ne bi iznenadilo.

pre 3 minuta pricam zeni isto ovo. to je, nema sta drugo da bude. to su najgori bolesnici koji postoje.
Posted

danas je ceo drzavni vrh 30 minuta pricao o tome da sabac ne sme pasti, vucic se licno zalozio za to, delegirao skoro svakog ko nesto znaci u ovoj drzavi da se samo o sapcu brine i onda imamo...ovo. pa jebote bog!

još u pbp-u tog prenosa je bilo ozbilje zabrinutosti da će ovako nešto da se desi. strahovita budala je ušla u tenak, i baš pod njegovom vlašću ovaj dažd da snađe zemlju...
Posted

Da li je uopste moguce da je ovo organizovano da bi se uzela vlast u Sapcu?

Posted

Ovo u Sapcu moze da se izmakne kontroli. Kakva ideja, dovesti 3000 ljudi u grad da rade... Sta? 

Posted

pa da prave Narodnu Republiku Šabac, koju bi posle ujedinili sa vlastima Republiike Srbije....

Posted

Pokušavao da saznam kuda su upućeni džakovi s peskom iz NS, ali niko ili nema pojma ili neće da kaže.

Kao

-"svugde treba".

-Ok, znam da svugde treba, ali mora da postoji neki prioritet?

..džaba.

Posted

ne verujem, ali očekujem da se sva krivica za propuste i neorganizovanost nalepi lokalnoj vlasti.
Posted

Info je da je i Kristijan Golubovic krenuo u odbranu Sapca. Ovo se pretvorilo u vasar...

Posted

BnyS09-IYAEMWGF.jpg

Šabac će stvarno najebati, izgleda da će sav ološ Srbije tamo da se sjati.

Dobro je što pratim ovaj forum, zamalo da odem.

Posted

niko ovde nije pominjao, a treba reci da SVE, ali aposlutno SVE telefone koji se ponavljaju u vestima na tv-u i radiju nije moguce dobiti uopste.

da bi prijavili jednu porodicu za evakuaciju iz obrenovca danas smo morali da zovemo 15-ak razlicitih instanci i jos vise telefona.

na kraju smo uspeli preko dezurnog u gorskoj sluzbi spasavanja.

mislim da sam pre toga sve ove brojeve okrenuo par stotina puta bezuspesno.

meni je fascinatno da ima jedno 10 brojeva i to sve neki koje nije lako zapamtiti. mislim, koliko je jebeno tesko napraviti sistem gde se zove na jedan broj pa odatle ljudi koji su obuceni za to prenose informacije dalje, gde god da je potrebno. secam se da je dacic jedno vreme bulaznio o tome i na kraju nista.

Posted

i gde ce da spavaju ti ljudi nocas i sta ce da jedu. 

Posted

Toliko sam besan na ono od danas popodne, da cu ti odgovoriti da je mozda prepoznata dobra situacija da se ostvari jedan sitan cilj koji im vec neko vreme izmice

Posted

To je vec preterana spekulacija ali me nimalo ne bi zacudilo da to bude jedan od side efekata citavog ovog fijaska sa dovlacenjem ljudi iz svih krajeva Srbije a onda njihovo prepustanje totalnoj stihiji. Kome posle onog Vucicevog nastupa danas nije jasno da je on covek sa vrlo ozbiljnim poremecajem taj ludaka u zivotu nije video.