Töölönlahti Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 ko je organizovao ljude u mitrovici i zasto takva organizacija u sapcu ne postoji? AP Vojvodina koliko razumem. U Vojvodini je vazda ta civilna zastita u raznim oblicima daleko nadmasivala onu u ostatku Srbije. A do mo'ega sa tom Vojvodinom više, kulturrasistička bratstvo-i-jedinstvo kompromisna glupost i nepotreban nivo vlasti, apsolvirano je na onoj temi već par puta...
harper lee Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 Cini mi se da je osnovni razlog za situaciju u Sapcu Pussy, posle njegovog istupa ovde je pocela panika. Ljudi su poceli da dolaze iz svih pravaca bez ikakve unpred dogovrene potrebe/rasporeda. Mozda sam previse paranoican i previse prezirem Vucica i radikale ali nakon par youtube klipova koji su se pojavili na racun rukovodstva SO Sabac mojoj gresnoj dusi su na pamet pale ideje da se raspitam koja stranka tamo drzi lokalnu vlast. Od ovog degenerika me nista, ali bas nista ne bi iznenadilo.
Dr Arslanagić Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 ovo je ludilo, salju ljudi usplahirene SMS-ove o vanrednim sastancima Zavoda za zastitu zdravlja... kolaps nazovi drzave
Tale Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 postoji organizacija u mitrovici, barem tako deluje. ko je organizovao ljude u mitrovici i zasto takva organizacija u sapcu ne postoji? Mislim na glavni štab, na koordinaciju, na planiranje. Slušam ovaj Avala R1 i ne mogu da se načudim kako se snalaze onoliko improvizujući. Preduzimljiv čovek, uzgred sve bih mu oduzeo i jo bih odredio 25 po leđima, jbmlmu, na narodnoj nevolji da se bogati... Oprezno sa ovim, zasigurno znam da su neki kupovali da odnesu u centre za pomoć.
KnightLore Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 kaze mi drugar iz martinaca, selo uzvodno odavde, 15km, seljaci se digli s oruzjem jer hoce da puste tamo savu kao 'ne damo da pustite ovde samo da biste spasili gejake' (macvane) :D Drugarica zapalila za Hrtkovce da izvlači svoje, oni tamo veruju da će njih potopiti. Nije ovo za zajebanciju. Ista prica se desila 2005. godine u Banatu kada su Rumuni na vise mesta probili nasipe na reci Tamis te su sela u Secanjskoj opstini izbrisana sa lica zemlje, oranice unistene, stoka podavljena. Do dana danasnjeg steta nije kompletno sanirana. Ukoliko bi se to ponovilo u Sremu mnoga sela bi bila potopljena sa sve njivama. Ionako Sremci vec sad pizde zbog porasta podzemnih voda u podrumima kuca. Ako je neko s kratkim fitiljem pride naoruzan, svasta ruzno moze da se desi.
Кристофер Лумумбо Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=3I_U1-X3wUI danas je ceo drzavni vrh 30 minuta pricao o tome da sabac ne sme pasti, vucic se licno zalozio za to, delegirao skoro svakog ko nesto znaci u ovoj drzavi da se samo o sapcu brine i onda imamo...ovo. pa jebote bog!
Frank Pembleton Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 Sad se vratio sa posla...Bio u obrenovcu i okolini..Ono je tuga, ti ljudi su oduvek ziveli pod senkom poplava i neretko bili poplavljeni, ali opsti je utisak da je ovo nadiralo prebrzo...Mokar sam do kosti.Zaistase tamo ljudi bore, ima dobrovoljaca, dosli nauticari iz BG ljudi su i sa kajacima i kanuima dosli pa bar robu da prenose...Mozda ih nisam video tamo gde sam bio ali ocekivao sam vise vojske...
Muwan Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 (edited) ovo je ludilo, salju ljudi usplahirene SMS-ove o vanrednim sastancima Zavoda za zastitu zdravlja... kolaps nazovi drzave Ruku na srce, umobolnik nije reč rekao o vodi tokom svoje tirade. To je sve krenulo iz Blica. Edit: to jest mislim da nije ni iz blica nego se jednostavno napravio viral koji je Blic tresnuo u headlines i ćao zdravo... Edited May 16, 2014 by beowl
Tinman Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 Mozda sam previse paranoican i previse prezirem Vucica i radikale ali nakon par youtube klipova koji su se pojavili na racun rukovodstva SO Sabac mojoj gresnoj dusi su na pamet pale ideje da se raspitam koja stranka tamo drzi lokalnu vlast. Od ovog degenerika me nista, ali bas nista ne bi iznenadilo. Gradonacelnik je ex-DS, bili su u koaliciji sa LDP-om cini mi se. Sada se zovu Zapadna Srbija tj. Dusan Petrovic
simple red white Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 Najveća opasnost u ovoj vanrednoj situaciji je ne postojanje planova za odbranu od elementarne nepogode (poplave), ne postojanje štabova na nivou opštine, grada, republike i koordinacije delovanja. Zato imamo trošenje dobre volje naroda i njegovo tretiranje da su ovce, ozbiljna opasnost postoji i od mogućih žrtava u slučaju izlivanja Save, baš zbog ne postojanja organizacije i jsnog plana i naređenja dobrovoljcima, izgleda da je to samo jeftin marketinški trik.
radisa Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 danas je ceo drzavni vrh 30 minuta pricao o tome da sabac ne sme pasti, vucic se licno zalozio za to, delegirao skoro svakog ko nesto znaci u ovoj drzavi da se samo o sapcu brine i onda imamo...ovo. pa jebote bog! Boje da je deligirao jednog ko zna šta da radi. Za ovo je trabalo 1-2000 ljudi da radi, i par njih da im komanduju, kao u MItrovici. I kizni štab koji donosi ispravne odluke, pod uticajem jednog spsobnog čoveka sa autoritetom. A dobili smo jedno veliko ništa.
ficfiric Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 (edited) Mozda sam previse paranoican i previse prezirem Vucica i radikale ali nakon par youtube klipova koji su se pojavili na racun rukovodstva SO Sabac mojoj gresnoj dusi su na pamet pale ideje da se raspitam koja stranka tamo drzi lokalnu vlast. Od ovog degenerika me nista, ali bas nista ne bi iznenadilo. Na vlasti su Dusan Petrovic, DS, LDP, SPS, ex-URS... SNS vec duze vreme pokusava da obori vlast ali corak. Inace, sutra Metaloplastika igra prvu utakmicu finala Celendz kupa protiv svedskog Savehofa. Znaci, "pad Sapca" se ne ocekuje sutra. Edit: I da, neuporedivo vise poverenja imam u lokalnu vlast nego u Vladu. Edited May 16, 2014 by ficfiric
Frank Pembleton Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 Nije ovo za zajebanciju. Ista prica se desila 2005. godine u Banatu kada su Rumuni na vise mesta probili nasipe na reci Tamis te su sela u Secanjskoj opstini izbrisana sa lica zemlje, oranice unistene, stoka podavljena. Do dana danasnjeg steta nije kompletno sanirana. Ukoliko bi se to ponovilo u Sremu mnoga sela bi bila potopljena sa sve njivama. Ionako Sremci vec sad pizde zbog porasta podzemnih voda u podrumima kuca. Ako je neko s kratkim fitiljem pride naoruzan, svasta ruzno moze da se desi.To bese ono itebej i sutjeska?Secam se da je to sa rumunima bio fin udarac sledja....
Recommended Posts