Jump to content

Толстый и тонкий

Featured Replies

• Replies 8k
  • Views 678.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Jebote, godinama, brate godinama, secirate taj jedan post od Redorana. Neko bi pomislio da medju desetine hiljada drugih koje je napisao sigurno ima jos gomila onih gde velica Putina. Ja koliko se sec

• Roger Sanchez
    Roger Sanchez

Nego šta, jednom umreš pod Slobom i nije ti dosta, ubiješ onog ko ti je dao CPR i još jednom umreš pod Vučićem, ali jače.

• Generalno ne razumem ne samo Ruse nego i sve narode koji su imali velike zrtve u II svetskom ratu od strane nacista i sad imaju neo naci pokrete. To mi je bas lom mozga.

Posted Images

@assignment ne sećam se da si nešto napisao na temu Navaljnog? De, reci nešto, bas me zanima tvoje vidjenje.

On 1. 3. 2024. at 16:46, morgana said:

nadzorne kamere na ulicnoj rasvjeti, da naci patuljak slucajno ne previdi neku domacicu koja je bila na sahrani

Vrlo Srbija 90tih vajb...

Kad bašibozluk i brabonjak misle da su LKY. Čuj, "njihova demokratija". Takve demokratije ima u svakoj zatvorskoj ćeliji.

• 2 weeks later...

image.png.82fcaff2d8254d3ad1c64838d8b705c4.png

Glasaj onlajn.

cenim da cemo videti nagli porast koriscenja mobilnih aplikacija u najstarijem delu pucanstva (i medju apstinentima). 

PS. U pet marke da cemo uskoro to videti i u Srbiji...

Au, pored toga izbori traju 3 dana (i fizicki - proverio sam - i nije ranije bilo ovoga). Znaci Putin ni malo nije rizikovao, em nema opozicije, em treba cuvati kutije 3 dana protiv kradje, em dosta vremena da sve ucenjene potera na glasanje, a i ovi koji lazno glasaju za druge mogu da obidju dosta BMa...

Just now, Spooky said:

Au, pored toga izbori traju 3 dana (i fizicki - proverio sam - i nije ranije bilo ovoga). Znaci Putin ni malo nije rizikovao, em nema opozicije, em treba cuvati kutije 3 dana protiv kradje, em dosta vremena da sve ucenjene potera na glasanje, a i ovi koji lazno glasaju za druge mogu da obidju dosta BMa...

Nothing left to chance. Mada ni ranije nije bilo. Tu je Vuchko negde, u skladu sa svojim mogucnostima.

@ZerrorR

PS. U pet marke da cemo uskoro to videti i u Srbiji...

ma biće da svako ima pravo na 5 SMS kao kada se glasa za, recimo, eurosong.

Koliki red kod "ruske škole" za glasanje u BG...

zašto se ne glasa u ruskoj ambasadi?:whistle:

Ni ovo nije baš za one sa sporovoznim mozgom ali neki će valjda razumjeti