dragance Posted March 4 Posted March 4 @assignment ne sećam se da si nešto napisao na temu Navaljnog? De, reci nešto, bas me zanima tvoje vidjenje.
barrcode Posted March 5 Posted March 5 On 1. 3. 2024. at 16:46, morgana said: nadzorne kamere na ulicnoj rasvjeti, da naci patuljak slucajno ne previdi neku domacicu koja je bila na sahrani 3
zorglub Posted March 6 Posted March 6 Kad bašibozluk i brabonjak misle da su LKY. Čuj, "njihova demokratija". Takve demokratije ima u svakoj zatvorskoj ćeliji. 1
ZerrorR Posted March 15 Posted March 15 Glasaj onlajn. cenim da cemo videti nagli porast koriscenja mobilnih aplikacija u najstarijem delu pucanstva (i medju apstinentima). PS. U pet marke da cemo uskoro to videti i u Srbiji... 1
Spooky Posted March 15 Posted March 15 Au, pored toga izbori traju 3 dana (i fizicki - proverio sam - i nije ranije bilo ovoga). Znaci Putin ni malo nije rizikovao, em nema opozicije, em treba cuvati kutije 3 dana protiv kradje, em dosta vremena da sve ucenjene potera na glasanje, a i ovi koji lazno glasaju za druge mogu da obidju dosta BMa... 1
Mel Posted March 15 Posted March 15 Just now, Spooky said: Au, pored toga izbori traju 3 dana (i fizicki - proverio sam - i nije ranije bilo ovoga). Znaci Putin ni malo nije rizikovao, em nema opozicije, em treba cuvati kutije 3 dana protiv kradje, em dosta vremena da sve ucenjene potera na glasanje, a i ovi koji lazno glasaju za druge mogu da obidju dosta BMa... Nothing left to chance. Mada ni ranije nije bilo. Tu je Vuchko negde, u skladu sa svojim mogucnostima. 1
đorđe geprat Posted March 15 Posted March 15 @ZerrorR Quote Quote PS. U pet marke da cemo uskoro to videti i u Srbiji... ma biće da svako ima pravo na 5 SMS kao kada se glasa za, recimo, eurosong.
Roger Sanchez Posted March 17 Posted March 17 Ni ovo nije baš za one sa sporovoznim mozgom ali neki će valjda razumjeti
Recommended Posts