Pantelija jr Posted September 19, 2021 Posted September 19, 2021 haj-tek, nema što... ono što mi nije jasno je - čemu sve to? mislim, u Rusiji je opozicija uspješno obezglavljena (što figurativno, što doslovno), Puljo je ionako favorit plebsa jer zaustavio ili makar usporio raspad na svim poljima... zašto se onda upuštati u ove blamantne egzibicije samo da bi, ne znam, "naši" osvojili 78% glasova umjesto samo 62%... ? 1
General Ripper Posted September 19, 2021 Posted September 19, 2021 (edited) Pa sad nešto i ne izgleda tako za sad se Pućkovi drže na samo 38,57 odsto glasova, nije mi jasno zašto tako malo. Snimci su urnebes. Edited September 19, 2021 by General Ripper
Jozef K. Posted September 19, 2021 Posted September 19, 2021 Pa ko ima glasove? Žirinovski? Komunisti?
vememah Posted September 20, 2021 Posted September 20, 2021 Google i Apple ujedinjeni u akciji pomoći Putinu da ostvari bolji rezultat.
vememah Posted September 20, 2021 Posted September 20, 2021 (edited) Tl;dr i za one koji ne vide tviter ili sve tvitove: Quote ✓ opposition @Apple & @Google apps... blocked ✓ opposition @googledocs & @YouTube vids...blocked ✓ widespread evidence of ballot staffing ✓ violence against election observers Edited September 20, 2021 by vememah
NiZdr Posted September 20, 2021 Posted September 20, 2021 Quote Shooting at Russian university leaves at least 8 dead, 28 injured At least eight people have died and 28 were wounded after a shooter opened fire at Perm State University in Russia, state investigators said on Monday, as footage circulated on social media showing students hurling themselves from windows in a bid to escape. https://www.washingtonpost.com/world/2021/09/20/russia-university-shooting-perm-state/
zorglub Posted September 26, 2021 Posted September 26, 2021 There are indications that the government in Mali is discussing a paramilitary operation with the Russian mercenary force "Wagner". Mali reacted promptly: The government wants to expand its relations to ensure the security of the country — nothing has yet been signed with Wagner, a spokesperson for the country's Defense Ministry said according to media reports. Signals are already coming from France about a possible troop withdrawal from Mali. Involvement of the private Russian company Wagner in Mali would be "incompatible" with maintaining a French force, according to Foreign Minister Jean-Yves Le Drian. The German Foreign Office also expressed great concern. Germany's Defense Minister Annegret Kramp-Karrenbauer (CDU) wrote on Twitter that such agreements between Mali and Russia would contradict "everything that Germany, France, the EU, and the UN have been doing in Mali for eight years," and also indirectly threatened to withdraw troops as well.
Kursadžija Posted October 28, 2021 Posted October 28, 2021 U Rusiji od danas lokdaun.... ko je mislio da švrćka po Moskvi - ništa od toga Nisam pratio kakve su statistike umrlih od korona virusa?
banecare1 Posted October 28, 2021 Posted October 28, 2021 (edited) 45 minutes ago, Kursadžija said: U Rusiji od danas lokdaun.... ko je mislio da švrćka po Moskvi - ništa od toga Nisam pratio kakve su statistike umrlih od korona virusa? sada je najbolje vreme za svrckanje zvanicno umiralo cca tisuca dnevno prosle nedelje. Edited October 28, 2021 by banecare1
Kursadžija Posted October 28, 2021 Posted October 28, 2021 5 minutes ago, banecare1 said: sada je najbolje vreme za svrckanje zvanicno umiralo cca tisuca dnevno prosle nedelje. Slušao sam blogera Varlamova čini mi se prošlu sedmicu i kaže da je do sad u Rusiji umrlo od korone preko 1.000.000 ljudi Da li je to normalno javlenije?
banecare1 Posted October 28, 2021 Posted October 28, 2021 1 minute ago, Kursadžija said: Slušao sam blogera Varlamova čini mi se prošlu sedmicu i kaže da je do sad u Rusiji umrlo od korone preko 1.000.000 ljudi Da li je to normalno javlenije? pretpostavljam da je ogroman broj mrtvih, zvanicna cifra je bila preko 200 hiljada mrtvih kada sam gledao sto se tice izlazaka bacio sam pogled na koncerte i sve radi punom parom za vikend https://www.afisha.ru/msk/schedule_concert/30-oktyabrya/
Kursadžija Posted October 28, 2021 Posted October 28, 2021 Mežduproćem Prati li neko Alexa Brežnjeva?
Recommended Posts