Anduril Posted September 21, 2014 Posted September 21, 2014 Da, to je svakako jeftinije. Umesto medjuzavisnosti EU i Rusije, na opstu korist, kreira se jaz na opstu stetu. Odlicno. Naravno da je jeftinije kad na duzi rok ne zavisis od jednog monopoliste koji je ujedno i politicko-ekonomski konkurent a potpis na sporazumima mu ne znaci nista. Dalje ekonomsko povezivanje sa Kremljom bi svakako bilo glupo pre nekih korenitih politickih promena u samoj EU i u Rusiji.
Аврам Гојић Posted September 21, 2014 Posted September 21, 2014 Zar on nije rekao da se nece baviti politikom?To je valjda bio jedan od uslova za pustanje iz corke. kako bi u jednoj reči opisao politički sistem u kome postoje takvi uslovi?
Roger Sanchez Posted September 21, 2014 Posted September 21, 2014 Da, to je svakako jeftinije. Umesto medjuzavisnosti EU i Rusije, na opstu korist, kreira se jaz na opstu stetu. Nema tu međuzavisnosti, koja, oh, tako lijepo zvuči, kao što je nema u odnosu dilera i mušterije, moje lijepe enkapsulacije odnosa. Ako je diler rad uskratiti supply zbog svojih igara moći i sizerenstva, mušterija će prva osjetiti cascading efekte, i to žestoko, bar dok ne nađe drugog dilera ili ako si nije pripremila 1 pošten stash. Diler će ostati samo bez lijepog dijela para, pa će nastradati samo ako ima neke dugove prema jačim igračima koje odmah treba pokriti.
frn1782 Posted September 21, 2014 Posted September 21, 2014 kako bi u jednoj reči opisao politički sistem u kome postoje takvi uslovi? Razvijeni kapitalizam? Isti onaj gde takav lik pre 40. stekne milijarde sve postenim radom i zalaganjem.
Eraserhead Posted September 21, 2014 Posted September 21, 2014 Problem na zalost ocigledno nije kako je stekao pare nego sto hoce da se bavi politikom.
frn1782 Posted September 21, 2014 Posted September 21, 2014 Nek se kandiduje u Nemackoj ili USA ako mu daju drzavljanstvo.
Budja Posted September 21, 2014 Posted September 21, 2014 Nema tu međuzavisnosti, koja, oh, tako lijepo zvuči, kao što je nema u odnosu dilera i mušterije, moje lijepe enkapsulacije odnosa. Ako je diler rad uskratiti supply zbog svojih igara moći i sizerenstva, mušterija će prva osjetiti cascading efekte, i to žestoko, bar dok ne nađe drugog dilera ili ako si nije pripremila 1 pošten stash. Diler će ostati samo bez lijepog dijela para, pa će nastradati samo ako ima neke dugove prema jačim igračima koje odmah treba pokriti. I ti Anduril spinujete. Kada je to Rusija uskratila EU gas? Sto se postovanja sporazuma tice, Andurilu Nova godina pocinje u martu, ja bih ipak rekao da je bila neka troja, Radek, i tako to... pa su rekli puj pike ne vazi. Drugim recima, u ovoj igri je potpuno bezveze optuzivati Rusiju za nestabilnost i nepredvidljivost. A ako je to jedini argument, onda znaci da sam prilicno u pravu da je medjuzavisnost bolja od skupe, neodrzive i besmislene diversifikacije.
Roger Sanchez Posted September 21, 2014 Posted September 21, 2014 Pa evo, upravo uskraćuje drogu, ovaj, gas, Poljšoj, jerbo je zloćesta i oće dijelit svoju drogu s narkićima koji su na dilerovoj šitlisti.
apostata Posted September 21, 2014 Posted September 21, 2014 (edited) Piter danas - Aurora ode na remont u Kronštadt. Edited September 21, 2014 by apostata
Anduril Posted September 21, 2014 Posted September 21, 2014 ... Drugim recima, u ovoj igri je potpuno bezveze optuzivati Rusiju za nestabilnost i nepredvidljivost. ... Znaci, aneksija Krima donosi stabilnost i bila je predvidiva? Bolje se dogovori sam sobom sta ovde uopste zastupas.
dillinger Posted September 21, 2014 Posted September 21, 2014 Znaci, aneksija Krima donosi stabilnost i bila je predvidiva? Bolje se dogovori sam sobom sta ovde uopste zastupas. I ti vidi do čijih potpisa na sporazumima najviše držiš. Očigledno ne do onih od Sikorskog, Fabijusa i Štajnmajera 21.2.
Turnbull Posted September 21, 2014 Posted September 21, 2014 (edited) Kakav Dan mrmota, jbt. Edited September 21, 2014 by Turnbull
Budja Posted September 21, 2014 Posted September 21, 2014 Znaci, aneksija Krima donosi stabilnost i bila je predvidiva? Bolje se dogovori sam sobom sta ovde uopste zastupas. Znaci, potpisivanje sporazuma pa brisanje dupeta sa njim 24 sata kasnije doprinosi stabilinosti i predvidljivosti?
Budja Posted September 21, 2014 Posted September 21, 2014 Kakav Dan mrmota, jbt. Mora se, posto u svakom jebenom postu Andurilovo merenje vremena pocinje od marta 2014 i aneksije Krima.
Recommended Posts