Eraserhead Posted February 25, 2017 Posted February 25, 2017 (edited) Mislim da je bilo jasno da kada sam rekao da Nemci nisu zapad da sam mislio na to da oni ne predstavljaju ceo zapad. Velika vecina zapada se protiv tih istih Nemaca tada borila. Tako da ta sputnjikovstina o pripisivanju nacizma zapadu kao celini koja eto leze i budi se sa mislju kako da unisti bastion slobode na istoku ne moze da prodje. Ali SAD su samo branili svoju sferu, što su oni krivi što im je sfera malo šira. Rusija se brani na Krimu, a SAD u Kuwait Cityju, Rusija u Damasku, a SAD u Santiago de Chileu. Mislim, obrana sfera je eksplicitno dopuštena na ovom forumu Plus veliko je pitanje gde se ta sferw zavrsava. Mozda u Nikaragvi a mozda u Leskovcu, a mozda u Rigi. Edited February 25, 2017 by Eraserhead
Dagmar Posted February 25, 2017 Posted February 25, 2017 Ali SAD su samo branili svoju sferu, što su oni krivi što im je sfera malo šira. Rusija se brani na Krimu, a SAD u Kuwait Cityju, Rusija u Damasku, a SAD u Santiago de Chileu. Mislim, obrana sfera je eksplicitno dopuštena na ovom forumu Krim je, kao i Kosovo, oteta teritorija.
Roger Sanchez Posted February 25, 2017 Posted February 25, 2017 Krim je, kao i Kosovo, oteta teritorija.A, sad smo u blut und boden koordinatnom sistemu. I Koenigsberg i Danzig i Szabadka i Oran i... su otete teritorije.
Dagmar Posted February 25, 2017 Posted February 25, 2017 A, sad smo u blut und boden koordinatnom sistemu. I Koenigsberg i Danzig i Szabadka i Oran i... su otete teritorije. Pa ne idem ja okolo pričajući kako je Krim nešto neobično novo što se nije desilo ni deset godina pre Krima, pa da lupimo sankcije onda za takav novitet i takvo jedno neliberalno nezapadno ponašanje.
namenski Posted February 25, 2017 Posted February 25, 2017 A, sad smo u blut und boden koordinatnom sistemu. I Koenigsberg i Danzig i Szabadka i Oran i... su otete teritorije. A Zemun, a Zemun?
Lord Protector Posted February 25, 2017 Posted February 25, 2017 (edited) Mislim da je bilo jasno da kada sam rekao da Nemci nisu zapad da sam mislio na to da oni ne predstavljaju ceo zapad. Velika vecina zapada se protiv tih istih Nemaca tada borila. Tako da ta sputnjikovstina o pripisivanju nacizma zapadu kao celini koja eto leze i budi se sa mislju kako da unisti bastion slobode na istoku ne moze da prodje. Plus veliko je pitanje gde se ta sferw zavrsava. Mozda u Nikaragvi a mozda u Leskovcu, a mozda u Rigi. Sfera rusofobije ima beskonačan poluprečnik, u nju upada sva beskonačna glupost beskonačnog kosmosa. Beskonačnost u beskonačnosti Edited February 25, 2017 by slow
bigvlada Posted February 26, 2017 Posted February 26, 2017 Mislim da je bilo jasno da kada sam rekao da Nemci nisu zapad da sam mislio na to da oni ne predstavljaju ceo zapad. Velika vecina zapada se protiv tih istih Nemaca tada borila. Tako da ta sputnjikovstina o pripisivanju nacizma zapadu kao celini koja eto leze i budi se sa mislju kako da unisti bastion slobode na istoku ne moze da prodje. Plus veliko je pitanje gde se ta sferw zavrsava. Mozda u Nikaragvi a mozda u Leskovcu, a mozda u Rigi. Španija i Portugalija pokradene. :fashisto:
Dagmar Posted February 26, 2017 Posted February 26, 2017 Španija i Portugalija pokradene. :fashisto: Itallija i Austrija tad bile do Australije.
Eraserhead Posted February 28, 2017 Posted February 28, 2017 Authorities Raid Home of Veteran Russian Rights Campaigner Zoya Svetova
Takeshi Posted March 2, 2017 Posted March 2, 2017 navaljni o medi: ДВОРЦЫ, ЯХТЫ И ВИНОГРАДНИКИ — ТАЙНАЯ ЖИЗНЬ ДМИТРИЯ МЕДВЕДЕВА
Tribun_Populi Posted March 2, 2017 Posted March 2, 2017 RAF Typhoons prate borbenu grupu Авианосущего Крейсера „Адмирал Кузнецов” pri prolasku kroz Lamanš. Na udaljenosti koja bi u NATI bila smatrana incidentom. :) via CZ-M53 TT
Eraserhead Posted March 2, 2017 Posted March 2, 2017 Mislim da treba da prelete na 10ak metara iznad pa da tabloidi pisu kako su se Rusi usrali.
Recommended Posts