Eraserhead Posted September 15, 2016 Posted September 15, 2016 Jadni ljudi. Valjda će smoći snage da se izbore sa zlom i vrate u demokratske 90-e. Mozda postoji opcija da se izbegnu i ovaj manijakalni ludak i devedesete.
namenski Posted September 15, 2016 Posted September 15, 2016 Mozda postoji opcija da se izbegnu i ovaj manijakalni ludak i devedesete. Mozda bi i bilo nade da ti i Anduril odvojite malo vremena i propisete im terapiju
Eraserhead Posted September 15, 2016 Posted September 15, 2016 Mozda bi i bilo nade da ti i Anduril odvojite malo vremena i propisete im terapiju Terapiju uptravo primaju. Posle ide izlecenje.
namenski Posted September 15, 2016 Posted September 15, 2016 Ma ne bre, sad su u fasizmima, putinovstini i svakoj drugoj vrsti prljavstine. Treba tu radikalnija terapija ono demokratija, ljudska prava, jos ponajbolje i po neka bomba da utuve u glavu, utvrde gradivo, ne budu vise primitivno drustvo, da se naguze da ih jebe ko stigne i kako mu se digne...
Eraserhead Posted September 15, 2016 Posted September 15, 2016 Ma ne bre, sad su u fasizmima, putinovstini i svakoj drugoj vrsti prljavstine. Treba tu radikalnija terapija ono demokratija, ljudska prava, jos ponajbolje i po neka bomba da utuve u glavu, utvrde gradivo, ne budu vise primitivno drustvo, da se naguze da ih jebe ko stigne i kako mu se digne... Tako smo i mi bili ponositi devedesetih za vreme Slobe a onda dosle Dosmanlije i sad nas guzi ko stigne. Eh da mozemo da se vratimo u ta dobra stara vremena kada su predsednik i njegova klika brinuli o nama zidajuci vile.
Meazza Posted September 15, 2016 Posted September 15, 2016 Tako smo i mi bili ponositi devedesetih za vreme Slobe a onda dosle Dosmanlije i sad nas guzi ko stigne. Eh da mozemo da se vratimo u ta dobra stara vremena kada su predsednik i njegova klika brinuli o nama zidajuci vile. Samo sto smo mi za vreme Slobe ekonomski pukli, a Rusi sa Putinom pet puta bolje zive nego za vreme Jeljcina.
namenski Posted September 15, 2016 Posted September 15, 2016 Ne boli tebe vas ni Sloba ni mitm sa sve predsednickim zidanjem vila; boli vas sto ne mozete da Putinu zabijete granu u bulju, besite ga k'o Sadama pa posle svercujete video po jutubetima, хушкате malo, NVOišete... Ima samo 1 mali problem: Mislim, sredstvo za sprecavanje nabijanja grane u bulju, taj rad...
Shan Jan Posted September 16, 2016 Posted September 16, 2016 Nista bolje ne stiti diktatorsku glavu od prehlade od para atomskh bombi @pjongjang @teheran
Eraserhead Posted September 16, 2016 Posted September 16, 2016 Samo sto smo mi za vreme Slobe ekonomski pukli, a Rusi sa Putinom pet puta bolje zive nego za vreme Jeljcina. Znam za jos neke istorijske slucajeve kada su diktratori "uveli red" pa im zbog toga treba oprastati i to sto zatvaraju drustvoi i ratove i nacionalizam i eliminacije novinara...
Meazza Posted September 16, 2016 Posted September 16, 2016 (edited) Za poredjenje Putina i Hitlera kao ludacki trol i nepoznavanje bilo cega bih te odmah oterao odavde zauvek, ali na tvoju srecu i moju zalost ne pitam se ja. :( Ali ako hoces, mozemo i tako. Zapad je najveci krivac sto sad imas Putina na vlasti u Rusiji. Da su se prema Rusiji ponasali kao prema partneru onda kad je bila na kolenima i priznala poraz umesto sto ste pisali po njima i gazili ih, ne bi sad imao iz njihove tacke gledista veoma opravdanu natofobiju i ne bi imao Putina. Sjebali ste stvar, sad kusajte, ko vas jebe kad ste debili. A znajuci takve likove kao sto si ti, da zivis u Rusiji bio bi prvi na liniji odbrane putinizma. Prvi glasnogovornik. Edited September 16, 2016 by IndridCold
Budja Posted September 16, 2016 Posted September 16, 2016 Parlamentarni izbori. Bas je uzbudljivo. Ko li ce da pobedi.
hazard Posted September 16, 2016 Posted September 16, 2016 Da li ce pobedu odneti blok ,,Vladimir Putin - Jaka Rusija" ili blok ,,Ujedinjena Rusija - Vladimir Putin"?
Eraserhead Posted September 16, 2016 Posted September 16, 2016 Za poredjenje Putina i Hitlera kao ludacki trol i nepoznavanje bilo cega bih te odmah oterao odavde zauvek, ali na tvoju srecu i moju zalost ne pitam se ja. :( Nije to poredjenje Putina i Hitler vec principa po kome se diktatorima oprasta zbog toga sto su "uveli red" i svako pominjanje potrebe za promenom se izjednacava sa povratkom u haos. Sad ako nisi ukapirao procitaj ponovo. Ponovo. Ponovo. valjda si sad ukapirao. Ali ako hoces, mozemo i tako. Zapad je najveci krivac sto sad imas Putina na vlasti u Rusiji. Da su se prema Rusiji ponasali kao prema partneru onda kad je bila na kolenima i priznala poraz umesto sto ste pisali po njima i gazili ih, ne bi sad imao iz njihove tacke gledista veoma opravdanu natofobiju i ne bi imao Putina. Sjebali ste stvar, sad kusajte, ko vas jebe kad ste debili. Mislis nisu se ponasali kao prema partneru onda kada su im slali mleko u prahu jer mocna ruska drzava nije mogla svoju decu da prehrani? Ili kada su ih uvukli u organe donosenja politickih odluka. Zapad se prema Rusiji upravo kao prema partneru i ponasao. Prakticno sve dok Putin nije pozeleo da obnavlja sovjetski uticaj i daje izjave o "najvecim politickim tragedijama". A znajuci takve likove kao sto si ti, da zivis u Rusiji bio bi prvi na liniji odbrane putinizma. Prvi glasnogovornik. Bas kao sto sam ovde zagovornik likova putinovskog tipa poput Trampa. Postoji razlog sto su najveci zagovornici Putinizma u Srbiji ovi likovi. Ali ako hoces, mozemo i tako. Zapad je najveci krivac sto sad imas Putina na vlasti u Rusiji. Da su se prema Rusiji ponasali kao prema partneru onda kad je bila na kolenima i priznala poraz umesto sto ste pisali po njima i gazili ih, ne bi sad imao iz njihove tacke gledista veoma opravdanu natofobiju i ne bi imao Putina. Sjebali ste stvar, sad kusajte, ko vas jebe kad ste debili. A znajuci takve likove kao sto si ti, da zivis u Rusiji bio bi prvi na liniji odbrane putinizma. Prvi glasnogovornik.
Meazza Posted September 16, 2016 Posted September 16, 2016 Mislis nisu se ponasali kao prema partneru onda kada su im slali mleko u prahu jer mocna ruska drzava nije mogla svoju decu da prehrani? Ili kada su ih uvukli u organe donosenja politickih odluka. Zapad se prema Rusiji upravo kao prema partneru i ponasao. Glava. Pesak.
palikaris Posted September 16, 2016 Posted September 16, 2016 Pa nije jos tramp pobedio Sent from my E5603 using Tapatalk
Recommended Posts