Eraserhead Posted January 30, 2016 Posted January 30, 2016 radio slobodna Evropa Da, verovatno su snimili ovu ucionicu u istom studiju gde i sletanje na mesec
Takeshi Posted January 30, 2016 Posted January 30, 2016 Da, verovatno su snimili ovu ucionicu u istom studiju gde i sletanje na mesec ima slobodna evropa ceo sajt posvecen rusiji i putinu. sve objektivno, naravno. http://www.interpretermag.com/
Eraserhead Posted January 30, 2016 Posted January 30, 2016 Da, to uredjuje MIchael Weiss, oni se bave gangsterijom vec godinama. Od ove godine su u sistemu RFE.
Аврам Гојић Posted January 30, 2016 Posted January 30, 2016 interpretermag sam svakodnevno pratio tokom eskalacije sukoba u Ukrajini. sajt je bukvalno svakodnevno objavljivao dezinformacije. nadam se da je moje mišljenje o Putinovoj politici poznato.
Takeshi Posted January 30, 2016 Posted January 30, 2016 Da, to uredjuje MIchael Weiss, oni se bave gangsterijom vec godinama. Od ove godine su u sistemu RFE. a pre toga ih je finansirao hodorkovski.
Eraserhead Posted January 30, 2016 Posted January 30, 2016 a pre toga ih je finansirao hodorkovski. Mislim da ih jos uvek finansira. Mada nisu bas neki posao napravili. Realno, nepoznat sajt sa sumnjivim sadrzajem. Weissov twitter nalog ima daleko bolji sadrzaj. No to nema bas mnogo veze sa ovim jezivim snimkom indoktrinacije dece.
bradilko Posted January 30, 2016 Posted January 30, 2016 kako si dosledan! uvek na strani.. ti si forumski bilten i opomena
Eraserhead Posted January 30, 2016 Posted January 30, 2016 kako si dosledan! uvek na strani.. ti si forumski bilten i opomena Ja sam mislio da ces ti biti protiv ruskog Mila. :D
Takeshi Posted January 30, 2016 Posted January 30, 2016 Mislim da ih jos uvek finansira. Mada nisu bas neki posao napravili. Realno, nepoznat sajt sa sumnjivim sadrzajem. Weissov twitter nalog ima daleko bolji sadrzaj. No to nema bas mnogo veze sa ovim jezivim snimkom indoktrinacije dece. sajt je propagandno smece, koje cak i ne pokusavaju da sakriju. samo pokazuje na koju je stranu krenula slobodna evropa.
Eraserhead Posted January 30, 2016 Posted January 30, 2016 sajt je propagandno smece, koje cak i ne pokusavaju da sakriju. samo pokazuje na koju je stranu krenula slobodna evropa. Nije ovde tema RFE nego ona indoktrinacija dece, ali dobar pokusaj.
Hella Posted January 30, 2016 Posted January 30, 2016 (edited) jaka stvar pa to imaš svakodnevno u jedno tri hiljade sto milijardi medresa po svetu i bilion kvadriliona gore Edited January 30, 2016 by Hella
Recommended Posts