Eraserhead Posted May 22, 2015 Posted May 22, 2015 Šta ti radiš u Moskvi? Moram da im javim da te u'apse... Dzaba sad bio sam kratko i produzio dalje. :D
Budja Posted May 22, 2015 Posted May 22, 2015 I lukavo se nije javio, da ga ne drukamo FSBu. Zna Eras sta radi.
marv Posted May 22, 2015 Posted May 22, 2015 Pa...ovo je...totalni autogol i to onaj autogol kada golman predje liniju sa loptom u ruci
yolo Posted May 22, 2015 Posted May 22, 2015 nesto pocinjem intenzivno da razmisljam o tome da bi rusi mogli da imaju ozbiljne veze sa ovim sranjem u kumanovu.
condor Posted May 22, 2015 Posted May 22, 2015 (edited) i to onaj autogol kada golman predje liniju sa loptom u ruci Pa nisam bas siguran. Decko se sigra simbolima, i to u bas zestokom kontrapunktu. Umetnost nekada moze da bude i 100% provokacija, gde je svakom ostavljeno na volju da sam izvede kakav god hoce zakljucak. Ciniku u meni se stvar svidja: istovremeno vredja i Putina i religiju, win-win! :) Edited May 22, 2015 by condor
kobni zelaya Posted May 23, 2015 Posted May 23, 2015 Ovaj, ispala je zabuna - čovek uopšte nije imao nameru da predstavi Putina, barem po njegovim rečima: Он лично принес извинения всем, кто неправильно воспринял выраженное в инсталляции послание и увидел в распятой на кресте кукле черты Путина или другого человека. Как пояснил "Some1", моделью для куклы служил его знакомый бизнесмен из Италии. Naravno, mali autogol je dala sebi ruska ambasada koja je uložila protest protiv dela. To me je podsetilo na idiotizam naših političara povodom one (meni dosta duhovite) obrade Bič Bojsa koju su napravili neki američki vojnici dole na Kosovu.
Muwan Posted May 23, 2015 Posted May 23, 2015 Slikao u Moskvi pre par dana. Ludilo uzelo maha izgleda. Jašta. Ludilo nezabeleženo na kugli zemaljskoj.
Prospero Posted May 23, 2015 Posted May 23, 2015 ništa tu nije ludilo nego entrepreneurship u oba slučaja
Eraserhead Posted May 23, 2015 Posted May 23, 2015 Jašta. Ludilo nezabeleženo na kugli zemaljskoj. ... Ja za ovih par godina tamo nigde ovo ne videh. Niti videh da se od Obame pravi kult licnosti (Osim malo kod Jona Stewarta :D ). Za dve godine ide da posecuje humanitarne projekte. Nije mi uopste uporedivo.
Muwan Posted May 23, 2015 Posted May 23, 2015 (edited) ništa tu nije ludilo nego entrepreneurship u oba slučaja To je i moja poenta. Uzimaju se faking suveniri sa motivima državnika - na kojima se već decenijama svuda u svetu uzima laka i fina lova - i to se predstavlja kao nekakvo autentično ludilo koje je uzelo maha. Edited May 23, 2015 by beowl
apostata Posted May 24, 2015 Posted May 24, 2015 Nisam gledao, ali i žena mi kaže. Publika gromoglasno izviždala Rusiju, voditeljke smirivale strasti!http://www.telegraf.rs/jetset/1580599-jos-jedan-incident-na-evroviziji-publika-gromoglasno-izvizdala-rusiju-voditeljke-smirivale-strasti
Frank Pembleton Posted May 25, 2015 Posted May 25, 2015 http://www.newsweek.rs/srbija/50278-stevan-dojcibovic-kako-sam-dospeo-na-crnu-listu-.html Dojčinović pritvoren na aerodromu prilikom odlaska u Rusiju.Zabranjen mu ulazak do 2020. Poslato sa WC šolje by BVK
Krošek Posted May 25, 2015 Posted May 25, 2015 Svi su tu već duže vreme -Sirijac pet, a ostali šest i osam meseci.
Muwan Posted May 25, 2015 Posted May 25, 2015 Nevezano za njegovu priču, svidja mi se kako je na keca poverovao u basnu o zubaru bilderu intelektualcu koji ide da se malo provede za novaka pa nabavlja falsifikovanu sošku JAR jer se boji da ga ne gledaju mrko sa sirijskim originalom.
Recommended Posts