Eraserhead Posted April 11, 2015 Posted April 11, 2015 Ja bih rekao da ovde verovatno ima ekonomske logike, ali da se od drzave trazi da izbaci stranog konkurenta, sto je inace uobicajena pojava od Tokija do Milvokija. Pazi ima logike sa strane onih koji traze da ih drzava sponzorise iz patriotskih razloga. Sa strane gradjana nema bas puno logike. Končalovski je inače često kritikovao Putina, kao i nacionaliste i nacionalizam uopšte. Ali, što bi to Irejz znao.... Super i evo ga sada sa Mihalkovim trazi od Putina da mu sponzorise porodicni biznis i mrezu "postene" hrane sta god to bilo.
nesha taxista Posted April 11, 2015 Posted April 11, 2015 A oni nemaju pljeske, rostilje i tako te stvari?
Eraserhead Posted April 11, 2015 Posted April 11, 2015 Gde piše da traži od Putina? "...dvojica reditelja napisala su pismo ruskom predsedniku Vladimiru Putinu u kome traže pomoć kako bi "Rusi dobili alternativu zapadnjačkoj brzoj hrani"."
kobni zelaya Posted April 11, 2015 Posted April 11, 2015 E, jbg, ništa onda, priklonio se carstvu zemaljskom. :)
hazard Posted April 11, 2015 Posted April 11, 2015 A oni nemaju pljeske, rostilje i tako te stvari? Niko nema što Srbin imade Ja sam shvatio da tamo ljudi s Kavkaza drže te neke roštilje i ćevabžinice, valjda se to zove šašlik ili kako već
kobni zelaya Posted April 11, 2015 Posted April 11, 2015 A oni nemaju pljeske, rostilje i tako te stvari? Mnogo zaostaju u tome, malo ih vade kavkaski narodi. Mek je daleko najeftiniji, pošto je sve skupo i zato hara tamo, nikad veće gužve nisam viđao u Meku, ne računajući otvaranje prvog Meka ovde, na Slaviji. Nije ni čudo što traže da ih država podrži, sami nemaju nikakve šanse kad je tu Mek.
Hamlet Strašni Posted April 11, 2015 Posted April 11, 2015 Mene fascinira da rusi nemaju slovensku reč za iznenadjenje nego kažu sjurpriz.
Lord Protector Posted April 12, 2015 Posted April 12, 2015 Pa valjda to i ne treba da se prevodi iz marketinških razloga jer upućuje direktno na strani artikl?
Hamlet Strašni Posted April 12, 2015 Posted April 12, 2015 To da, ali se na ruskom tako kaže iznenadjenje uvek. Udješ u stan, zatekneš pirajtelje koji ti prave žurku iznenadjenja i oni viknu sjurpriz!
Lord Protector Posted April 12, 2015 Posted April 12, 2015 (edited) To isto kao paradajz na srpskom. Iz kog jezika smo mi uzeli reč paradajz (slovenska rajčica)? Edited April 12, 2015 by slow
Hamlet Strašni Posted April 12, 2015 Posted April 12, 2015 Pa da, ali mi smo i paradjaz uvezli a rusi su se valjda iznenadjivali još dok su se motali po ukrajinskim močvarama.
theanswer Posted April 12, 2015 Posted April 12, 2015 @slow hejlujem mašu i međeda, najjači crtani ikad.
Recommended Posts