March 16, 201510 yr Ala se smorio čovek, već 2 sata čekaju u hodniku kao mentoli. Дмитрий Смирнов @dimsmirnov175 · 2m2 minutes ago Петр Первый тоже ждет Edited March 16, 201510 yr by Грешни Василије
March 16, 201510 yr Isteraše snimatelje iz sale, moraju da čekaju svi zajedno. Ovo me podseća na naše KZŠ
March 16, 201510 yr O buducem ruskom vodji znamo samo jedno, a to je da ce imati puno kose na glavi, u skladu sa nacelom "лысый–волосатый".
March 16, 201510 yr E pa ajde da razresimo misteriju. Valjda nece cekati jos 2 sata u sali. Ne bi me cudilo. Дмитрий Смирнов @dimsmirnov175 · 2m2 minutes ago Позвали прессу в зал
March 16, 201510 yr Vaso, ne bilo ti zapovedjeno - daj prevod za nas retardirane koji ne govorimo ruski i nemao Translate pri ruci.
March 16, 201510 yr O buducem ruskom vodji znamo samo jedno, a to je da ce imati puno kose na glavi, u skladu sa nacelom "лысый–волосатый". Pokrivalo za glavu je ovde moguci problem. Mada, čizma glavu čuva, šubara je krasi.
March 16, 201510 yr Nisu ih poza Vaso, ne bilo ti zapovedjeno - daj prevod za nas retardirane koji ne govorimo ruski i nemao Translate pri ruci. Pozvali novinare u salu. Ali sada stize novi tweet, da ih zapravo nisu pozvali u salu za konferencije, nego su ih prebacili da cekaju u drugom, mnogo lepsem lobiju Malo objasnjenje: to sto se konferencija dugo ceka nije nista neobicno za ruske prilike, Putin je poznat po fleksibilnoj satnici.
March 16, 201510 yr Ovo je potpuno nadrealno. Možda će da ih dočeka u sali sa sveže presađenom kosom.
March 16, 201510 yr Nisu ih poza Pozvali novinare u salu. Ali sada stize novi tweet, da ih zapravo nisu pozvali u salu za konferencije, nego su ih prebacili da cekaju u drugom, mnogo lepsem lobiju Malo objasnjenje: to sto se konferencija dugo ceka nije nista neobicno za ruske prilike, Putin je poznat po fleksibilnoj satnici. Vaso jesi li ti novinar?
March 16, 201510 yr Vaso jesi li ti novinar? Aha. Znam tacno kako je ovim ljudima. Ja sam cekao Dzonija Depa 6 sati, od toga 3 sata napolju na -5 stepeni Dolazi, Ne dolazi. Udjite u salu. Sad izadjite. Cekajte samo jos malo, ocekuje se dolazak za 25 minuta.
March 16, 201510 yr Дмитрий Смирнов @dimsmirnov175 · 48s49 seconds ago Путина и Атамбаева пока нет. Журналисты рассматривают люстры P. i A. još nema. Novinari razgledaju lustere.
March 16, 201510 yr Sada je 13:46. Novinari su u dvorcu od 11:00. Edited March 16, 201510 yr by Грешни Василије
March 16, 201510 yr Aha. Znam tacno kako je ovim ljudima. Ja sam cekao Dzonija Depa 6 sati, od toga 3 sata napolju na -5 stepeni Dolazi, Ne dolazi. Udjite u salu. Sad izadjite. Cekajte samo jos malo, ocekuje se dolazak za 25 minuta. e onda bi mogao da nam pomogneš oko teme o padu helikoptera - radi se o onim unapred napisanim vestima - koliko ja znam, često se vesti na Beti u Tanjugu pišu unapred, i to nije konspiracija nego pravilo, pogotovo kad se nešto dešava u gluvo doba. Odatle te vesti preuzimaju po sopstvenom nahofjenju ostale medijske kuće. Je li tako?