Jump to content

Толстый и тонкий

Featured Replies

Ala se smorio čovek, već 2 sata čekaju u hodniku kao mentoli.

Петр Первый тоже ждет

CANhI9hUMAA7QtN.jpg

Edited by Грешни Василије

• Replies 8k
  • Views 678.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Jebote, godinama, brate godinama, secirate taj jedan post od Redorana. Neko bi pomislio da medju desetine hiljada drugih koje je napisao sigurno ima jos gomila onih gde velica Putina. Ja koliko se sec

• Roger Sanchez
    Roger Sanchez

Nego šta, jednom umreš pod Slobom i nije ti dosta, ubiješ onog ko ti je dao CPR i još jednom umreš pod Vučićem, ali jače.

• Generalno ne razumem ne samo Ruse nego i sve narode koji su imali velike zrtve u II svetskom ratu od strane nacista i sad imaju neo naci pokrete. To mi je bas lom mozga.

Posted Images

Isteraše snimatelje iz sale, moraju da čekaju svi zajedno.

Ovo me podseća na naše KZŠ  :lolol:

brez_zpss8y7u8pf.jpg

Androp_06_zps58syt3wr.jpg

Cernenko08_zpscu4zvllm.jpg

yeltsin_zpsaw3yztpd.jpg

Следећи молим!

:ph34r:

O buducem ruskom vodji znamo samo jedno, a to je da ce imati puno kose na glavi, u skladu sa nacelom "лысый–волосатый".

Vaso, ne bilo ti zapovedjeno - daj prevod za nas retardirane koji ne govorimo ruski i nemao Translate pri ruci. 

O buducem ruskom vodji znamo samo jedno, a to je da ce imati puno kose na glavi, u skladu sa nacelom "лысый–волосатый".

:lol:

Pokrivalo za glavu je ovde moguci problem.

Mada, čizma glavu čuva, šubara je krasi.

Nisu ih poza

Vaso, ne bilo ti zapovedjeno - daj prevod za nas retardirane koji ne govorimo ruski i nemao Translate pri ruci. 

Pozvali novinare u salu.

Ali sada stize novi tweet, da ih zapravo nisu pozvali u salu za konferencije, nego su ih prebacili da cekaju u drugom, mnogo lepsem lobiju  :lolol:

Malo objasnjenje: to sto se konferencija dugo ceka nije nista neobicno za ruske prilike, Putin je poznat po fleksibilnoj satnici.

Ovo je potpuno nadrealno. Možda će da ih dočeka u sali sa sveže presađenom kosom.

Nisu ih poza

Pozvali novinare u salu.

Ali sada stize novi tweet, da ih zapravo nisu pozvali u salu za konferencije, nego su ih prebacili da cekaju u drugom, mnogo lepsem lobiju  :lolol:

Malo objasnjenje: to sto se konferencija dugo ceka nije nista neobicno za ruske prilike, Putin je poznat po fleksibilnoj satnici.

Vaso jesi li ti novinar?

Spasoje, zovi ga! Spasoje, zovi ga!

Vaso jesi li ti novinar?

Aha. Znam tacno kako je ovim ljudima. Ja sam cekao Dzonija Depa 6 sati, od toga 3 sata napolju na -5 stepeni 

Dolazi, Ne dolazi. Udjite u salu. Sad izadjite. Cekajte samo jos malo, ocekuje se dolazak za 25 minuta.

Путина и Атамбаева пока нет. Журналисты рассматривают люстры

CANoLxoUQAIGbzk.jpg

P. i A. još nema. Novinari razgledaju lustere.

Sada je 13:46. Novinari su u dvorcu od 11:00.

Edited by Грешни Василије

Aha. Znam tacno kako je ovim ljudima. Ja sam cekao Dzonija Depa 6 sati, od toga 3 sata napolju na -5 stepeni 

Dolazi, Ne dolazi. Udjite u salu. Sad izadjite. Cekajte samo jos malo, ocekuje se dolazak za 25 minuta.

e onda bi mogao da nam pomogneš oko teme o padu helikoptera - radi se o onim unapred napisanim vestima - koliko ja znam, često se vesti na Beti u Tanjugu pišu unapred, i to nije konspiracija nego pravilo, pogotovo kad se nešto dešava u gluvo doba. Odatle te vesti preuzimaju po sopstvenom nahofjenju ostale medijske kuće. Je li tako?