Jump to content

Толстый и тонкий

Featured Replies

Sto sutra, zar nije godisnjica 18. marta?

Put u Piter, susret sa Kazahstancem. Malo je to suviše high profile da bi se izvuki sa starim snimcima.

Edited by Грешни Василије

• Replies 8k
  • Views 678.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Jebote, godinama, brate godinama, secirate taj jedan post od Redorana. Neko bi pomislio da medju desetine hiljada drugih koje je napisao sigurno ima jos gomila onih gde velica Putina. Ja koliko se sec

• Roger Sanchez
    Roger Sanchez

Nego šta, jednom umreš pod Slobom i nije ti dosta, ubiješ onog ko ti je dao CPR i još jednom umreš pod Vučićem, ali jače.

• Generalno ne razumem ne samo Ruse nego i sve narode koji su imali velike zrtve u II svetskom ratu od strane nacista i sad imaju neo naci pokrete. To mi je bas lom mozga.

Posted Images

11049217_667020110092670_531726921_n.jpg

New Yorker Photo on Instagram: “A car is decorated with the image of President Vladimir Putin during an Anti-Maidan, or pro-government, rally in Yalta. 

Otkrovenje! Putinov nestanak je već predskazan!

t7ik2g.jpg

35lrq52.jpg

Da, ovi vojnici protiv koga se vidoviti KGBovac bori su Ukrajinci...

Put u Piter, susret sa Kazahstancem. Malo je to suviše high profile da bi se izvuki sa starim snimcima.

a, ok, ne znam kakav put u piter, za ovog 'stanca sam čuo al sam zaboravio.

Pa zato ide, tamo je sastanak.

podsecam na svoj raniji vizionarski post

[Hella mode]

Smakli Čečeni i Putlera, garant

izgleda da je ogroman požar u Novodevičkom manastiru, najpoznatijem u Moskvi, UNESCO spomeniku.

da :(

CAKcLRQWYAEEU_Z.jpg

da, RT potvrdjuje.

kakav požar sunce ti jebem.

Uzas. Cudne se stvari tamo desavaju u poslednje vreme.

10570341_959397404085281_720294223197870

Kažu gori zvonik.

Zvonik, potpuno pokriven skelama, valjda nije mnogo velika šteta, ako su samo skele gorele.