Jump to content

Толстый и тонкий

Featured Replies

• Replies 8k
  • Views 678.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Jebote, godinama, brate godinama, secirate taj jedan post od Redorana. Neko bi pomislio da medju desetine hiljada drugih koje je napisao sigurno ima jos gomila onih gde velica Putina. Ja koliko se sec

• Roger Sanchez
    Roger Sanchez

Nego šta, jednom umreš pod Slobom i nije ti dosta, ubiješ onog ko ti je dao CPR i još jednom umreš pod Vučićem, ali jače.

• Generalno ne razumem ne samo Ruse nego i sve narode koji su imali velike zrtve u II svetskom ratu od strane nacista i sad imaju neo naci pokrete. To mi je bas lom mozga.

Posted Images

Ипак умире, а?

pa svi mi umiremo :fantom:

Tenkovi koji su ispred Gradske kuce su tamo jer su spremni za paradu Krimske godisnjice. Bizarno mesto da se parkira tenk u iscekivanju parade. Al dobro.

Twitter630a3b9.jpg

• Author

jbt koji nadrealan splet događaja. svaka sitnica koja se desi može da se tumači 50-50.

kad/ako se putin pojavi, ući će u legendu kao najveći trol kog je čovečanstvo videlo. 

kad/ako se putin pojavi, ući će u legendu kao najveći trol kog je čovečanstvo videlo. 

+1.

+1

vidi stvarno ih ima po Moskvi, ja mislio neki fejk.

pa dobro, vežbaju za paradu sledeće nedelje. noću. bez najave. ništa čudno.

Sve što se dešava je čudno.

Sledece nedelje??? Sad su ih izveli naulicu za sledecu nedelju? Yeah, right... Ili je mega-trol, ili se stvarno nesto desava. 

parada nije ni najavljena, koliko znam, ali pošto su izveli tenkove i sagradili stejdž, logično je da vežbaju za paradu.

Kada se digne ovakav hype, mora da se pojavi u javnosti, makar na minut.

pa jest logicno da vezbaju, ali ne i da "spavaju" usred centra

Videćemo u ponedeljak, leti za Pićer da se sretne sa Kazahstancem.