February 28, 201510 yr Naravno da je mogla ali je to realno koliko i ona agresija na Balticke drzave koje se zapadni mediji svakodnevno pribojavaju. Pa nije Rusija Sjeverna Koreja pobogu. Nije, Severna Koreja nema opoziciju.
February 28, 201510 yr OK ovo je već bolje. A zašto ne bih rekao da je ovo možda došlo sa Zapada? Možda i jeste, nemam nikakvih iluzija o današnjim takmacima Rusije. Ipak, mislim da nećemo tokom naših života saznati ko je ovo uradio. Što se tiče tvoje misli da će ovo da omasovi opoziciju - mislim da bi se to dogodilo u uslovima gde već postoji snažan opozicioni zamah. Verujem da će ovo imati uticaj na brojnost skupa u nedelju (ako ga bude), ali da će na srednji rok mnogi protivnici Putina dobro razmisliti da li da laju protiv njega. Ti time a priori vec stvaras teoriju zavere, sto ce inace raditi zapadni mediji i vlade. Jedino ispravna istraga za njih bi bila da Putin prizna da je narucio ubistvo sto se moze videti po histeriji u zapadnim medijima. Mislim, moguce je, ali bi bilo stvarno glupavo na dan pred miting opozicije da radis ovakve stvari. Naravno da nece prestati kritika. Moze se samo pojacati :)
February 28, 201510 yr joj Zaze znamo ko je bio Njemcov pobogu, ne čitaš ti jedini o Rusiji... Mislis da ljudi u Srbiji znaju ko je Nemcov? Naravno da ne, kao sto sam rekao, on nije bio toliko u politici.
February 28, 201510 yr Ti time a priori vec stvaras teoriju zavere, sto ce inace raditi zapadni mediji i vlade. Jedino ispravna istraga za njih bi bila da Putin prizna da je narucio ubistvo sto se moze videti po histeriji u zapadnim medijima. Mislim, moguce je, ali bi bilo stvarno glupavo na dan pred miting opozicije da radis ovakve stvari. Naravno da nece prestati kritika. Moze se samo pojacati :) ne, nego a priori ne verujem Putinu. pre svega, zato što je požurio da atentat opiše kao "provokaciju", pre nego što su i čaure pokupili. Edited February 28, 201510 yr by Грешни Василије
February 28, 201510 yr Dobro, pusti Putina. Kome verujes u ovom slucaju? Edited February 28, 201510 yr by Zaz_pi
February 28, 201510 yr Dobro, pusti Putina. Kome verujes u ovom slucaju? Istoričarima iz 2115. godine, a i tu imam rezerve. Edited February 28, 201510 yr by Грешни Василије
February 28, 201510 yr Ajde, ako ti tako kazes. Moram da znam to kada budem komunicirao sa tobom u buducnosti.
February 28, 201510 yr Poruka onima koji bi da se i dalje druže sa Mekom i sličnima? Mislim, to je najlogičnije objašnjenje...
February 28, 201510 yr Kao što sam i slutio, Prolećni marš je otkazan. Koliko znam-nisu. Vec planiraju da hode kroz Moskvu za Nemcova umesto protesta protiv Putinove politike. Vrlo zanimljivo ako bude nereda. edit: Организаторы антикризисного марша отменили акцию в МарьиноОрганизаторы антикризисного марша отменили акцию в Марьино. Вместо этого будет траурный марш в центре Москвы, - об этом Михаил Касьянов сообщил "Эху Москвы". Edited February 28, 201510 yr by Zaz_pi
February 28, 201510 yr pa jeste najlogičnije objašnjenje, u kontekstu divljanja Kremlja protiv opozicije koje je uzelo maha u poslednje vreme.
February 28, 201510 yr Koliko znam-nisu. Vec planiraju da hode kroz Moskvu za Nemcova umesto protesta protiv Putinove politike. Vrlo zanimljivo ako bude nereda. najavili su komemorativni skup u centru Moskve, za koji je pitanje da li će uopšte biti odobren, a dogadjaj, onako kako je zamišljen ranije, otkazan je.
February 28, 201510 yr najavili su komemorativni skup u centru Moskve, za koji je pitanje da li će uopšte biti odobren, a dogadjaj, onako kako je zamišljen ranije, otkazan je. Oni su ga otkazali i najavili setnju za Nemcova. Организаторы антикризисного марша отменили акцию в МарьиноОрганизаторы антикризисного марша отменили акцию в Марьино. Вместо этого будет траурный марш в центре Москвы, - об этом Михаил Касьянов сообщил "Эху Москвы".
February 28, 201510 yr pa jeste najlogičnije objašnjenje, u kontekstu divljanja Kremlja protiv opozicije koje je uzelo maha u poslednje vreme. Чекај бре Васо ти си озбиљан? Не може Путин да нађе чистији начин него убиство усред града, човека који нема никакву оубиљну политичку тежину? Коме Маши и оном Неваљном?