Jump to content

Толстый и тонкий

Featured Replies

Najbolje je sto se reklama zavrsava sa "german technology". Svabo pobedio.

die beste!

Zakasnio si, to je davno ispricana prica koja je pukla/

Propaganda

5cX0ssH.jpg

Realnost:

Рекордное число туристов приехало в Сочи на новогодние праздники

4560126.jpg

4560157.jpg

eqyLcw5JaoQ.jpg

3789677.jpg

Inace ovo nista cudno nije. Zbog pada rublje zimovanje/letovanje za Ruse postaje skuplje napolju te mnogo vise ljudi ide na Krim ili u Soci na zimovanje. Trebao bi da se pozabavis vise npr. tur-operatorima i odredjenim carter avio kompanijama u Rusiji koje imaju poslove van Rusije jer su one pod pritiskom.

Sto se tice stadiona u Sociju, lepo pise u tekstu da je u fazi rekonstrukcije za SP 2018. Dvorana sluzi za hokej klub koji igra u KHL ali verujem da nije do kraja ispaltiva, kao sto je malo dvorana i isplativno, tog kapaciteta.

Inace, zapadna propaganda, koja je dosegla ludacke razmere, gde sami Rusi pocinju da se smeju tome, samo pokazuje koliko ih je Rusija nagazila i uvredila. Sto ima svoje reperkusije:

Russians were much happier by the end of 2014 than a year earlier, according to a recent survey by WIN/Gallup International, which showed the country's "happiness index" more than doubling over the past year.

The index — which is obtained by subtracting the percentage of respondents who said they were unhappy with those who considered themselves to lead happy lives —  reached 59 percentage points in late 2014, compared to only 24 percentage points a year earlier, according to a report released Tuesday by ROMIR research group, which conducted the WIN/Gallup association's poll in Russia.

http://www.themoscowtimes.com/news/article/crimea-and-sochi-might-just-have-made-russians-a-happy-people/515421.html

• Author

Zakasnio si, to je davno ispricana prica koja je pukla/

Propaganda

5cX0ssH.jpg

Realnost:

Рекордное число туристов приехало в Сочи на новогодние праздники

4560126.jpg

4560157.jpg

eqyLcw5JaoQ.jpg

3789677.jpg

Inace ovo nista cudno nije. Zbog pada rublje zimovanje/letovanje za Ruse postaje skuplje napolju te mnogo vise ljudi ide na Krim ili u Soci na zimovanje. Trebao bi da se pozabavis vise npr. tur-operatorima i odredjenim carter avio kompanijama u Rusiji koje imaju poslove van Rusije jer su one pod pritiskom.

Sto se tice stadiona u Sociju, lepo pise u tekstu da je u fazi rekonstrukcije za SP 2018. Dvorana sluzi za hokej klub koji igra u KHL ali verujem da nije do kraja ispaltiva, kao sto je malo dvorana i isplativno, tog kapaciteta.

Ovde nešto nije kako se čini. Iskopao sam članak u Guardianu i u njemu nema fotografija. Niti mi je poznato da Guardian lepi naslove i logo preko njih.

Sa druge strane, pretraga ove fotošopirane fotografije vodi uglavnom ka .ru domenima koji sadrže nefotošopiranu fotografiju. 

Zaze, gde si našao fejk fotografiju?

Edited by McCabe

:lolol:

Crni zazek. :lol:

Edited by Eraserhead

Ne, to je svesno stavljeno i jeste napravljono od strane Rusa kako bi se prikazala serija histerije u zapadnim medijima oko Socija, cak i mesecima posle ZOI.

Nije samo Guardian ili Telegraph vec npr. i ovo:

Sochi Olympic Site Looks Like A Ghost City 6 Months Later

I jos mogi drugi.

Rusi umiru od smeha kao i ja zbog vas dvojice.

mega bot

mega bot BOG

:ziga:

• Author

Ne, to je svesno stavljeno i jeste napravljono od strane Rusa kako bi se prikazala serija histerije u zapadnim medijima oko Socija, cak i mesecima posle ZOI.

Nije samo Guardian ili Telegraph vec npr. i ovo:

Sochi Olympic Site Looks Like A Ghost City 6 Months Later

I jos mogi drugi.

Rusi umiru od smeha kao i ja zbog vas dvojice.

Ma dobro to, nego gde si našao konkretnu fotošopiranu fotografiju obzirom da je nema nigde sem na onom imgur linku odakle si je ubacio u post?

Nisi valjda sam brisao onolike skijaše?

Nije dobro, prilicno je lose sve to u zapadnim medijima.

Kao sto sam rekao, Rus je napravio da bi ismejao histeriju u zapadnim medijima.

• Author

I ja sam te pitao koji Rus je napravio, jer ne mogu da je nađem nigde na netu. :)

Drugo, postovao si je ovde kao da je u pitanju Guardianov falsifikat koji je raskrinkan, a sada precizirš da je to vizuelna hiperbola stanja u medijima. To je okej ali to nije jasno iz tvog posta. 

Edited by McCabe