Jump to content
IGNORED

Omiljeni radio sadržaji - najave i linkovi

April

Recommended Posts

Posted
11 minutes ago, Arkadija said:

A da pređu na neki YT tip emitovanja?

Slušaju se uglavnom u kolima ujutro

Posted (edited)

...

Edited by vememah
Posted
28 minutes ago, April said:

Slušaju se uglavnom u kolima ujutro

Jbg, ja sam ih slušala kod kuće, na televizoru, i kad stignem na posao, na kompjuteru. 

Posted
51 minutes ago, Arkadija said:

A da pređu na neki YT tip emitovanja?

Sasvim je to neka druga priča.

Mnogo manja "slušnost".

• +1 1
Posted
2 hours ago, kud u maglu Simoviću said:

ja verujem da bi mogli da se ubudže na radioaparat

tamo ima u tom jutarnjem terminu mesta koliko hoćeš

Pa ne, Ilić i jeste ostajao ovoliko jer je ovo "stabilan izvor prihoda" i zahvata širu publiku. Mislim da on nije za "gerila radio" kakav je RA. Mislim ja bih voleo da oni dođu na RA, to bi značilo i da je RA u boljoj finansijskoj situaciji. Ali nema šanse. A možda se i varam...

• +1 3
Posted

Draganov sin je sa ostalim članovima Sitzpinkera vodio emisiju na RadioAparatu prošle godine, jutarnji za one koji se ne bude pre 11 :D

Nego zanimljivo da ovo nije vest za N1 i Danas...

Posted

S jedne strane lepo je cuti koliko ljudi ipak slusa RA, s druge strane Buha & Ilic dvojac tamo - nikako ili u nekom opskurnom terminu pa da se pravimo da ih nema...

Posted
2 hours ago, jorma shparga said:

S jedne strane lepo je cuti koliko ljudi ipak slusa RA, s druge strane Buha & Ilic dvojac tamo - nikako ili u nekom opskurnom terminu pa da se pravimo da ih nema...

To je glupo reći.

Mnogi ljudi vole i žele da čuju nešto normalno, kao što su Ilić i pogotovo pokojna Gorica, radili, a s druge strane nisu konzumenti sadržaja RadioAparata. 

Hoću da kažem, moraju da postoje i jedni i drugi, jer su potrebni ovom društvu, pa makar da pruže iluziju normalnosti.

• +1 1
  • 3 months later...
Posted (edited)

Buđenje postaje TV emisija, od 27. maja na Insajderu. Na jesen uvode i audio striming preko aplikacije.

Edited by msv
Posted

ufff. siguran put u propast.

• +1 1
Posted

Radio Garden je majka mara. Od Grenlanda do Patagonije i nazad, sve ko na dlanu. I za PC i kao app za fon, carska stvar. 

• 2 weeks later...
Posted

Jovo Bajić: Ubistvo pesnika Rige od Fere

Ovaj dokumentarno-dramski program Radio Beograda iz 1994. je izvanredan! Sluša se kao što bi se gledao uzbudljiv film - dramatično je i napeto, podela uloga i naracija su sjajni, sve je bogato ilustrovano dokumentarnim tekstovima, poezijom i prozom i uz fantastičan izbor muzike.

• Hvala 5