Haralampije Posted July 29, 2020 Posted July 29, 2020 (edited) Ko je ostao da pušta muziku na Studiju B ? Uros ? Sreta? Danas sam nesto radio van kuce i bio prinudjen da se prepustim jadnosti srpskog etra.Osim Stuidia B i Rock radija nema sta da se sluša.Studio B iako bleda senka onog starog danas briljirao Edited July 29, 2020 by Haralampije
Frank Pembleton Posted July 29, 2020 Posted July 29, 2020 Nisam nešto pratio njegov opus, pa me zanima što vam je Galeb tako odbojan kao voditelj?Odbojan je kao... Pa odbojan je. Meni. .... Shiit has hit the fan!
msv Posted July 31, 2020 Posted July 31, 2020 Dobro je ispalo. Malo jače od 2 sata razgovora o obrazovanju povodom nove knjige Fantastična škola. Novi prilozi za drugačiji kurikulum: SF, horror, fantastika.
msv Posted September 14, 2020 Posted September 14, 2020 Novi stan u novom terminu - svakog drugog ponedeljka od 18h (večeras).
Frank Pembleton Posted September 14, 2020 Posted September 14, 2020 2 hours ago, msv said: Novi stan u novom terminu - svakog drugog ponedeljka od 18h (večeras). Loš termin... Onaj stari je bio odličan! E jbga...
variola Posted September 14, 2020 Posted September 14, 2020 3 hours ago, msv said: Novi stan u novom terminu - svakog drugog ponedeljka od 18h (večeras). I ja kasno obavešten. Srećom, mixcloud pomaže.
Frank Pembleton Posted September 15, 2020 Posted September 15, 2020 15 hours ago, variola said: I ja kasno obavešten. Srećom, mixcloud pomaže. Ništa, čeka se mixcloud, pa se pušta u nedelju u staaaarom terminu 😎 Ali zaista ono je bio odličan termin. Nervozni Ilić koji implodira u nedeljno podne...
variola Posted September 15, 2020 Posted September 15, 2020 5 hours ago, Frank Pembleton said: Nervozni Ilić koji implodira u nedeljno podne... Da, ranije dok je Peščanik imao emisije on je bio u soft varijanti, slično kao u tekstovima sada. Ovde je baš tako kao što kažeš Iako se ipak suzdržava, nekad se zapitam može li se desiti da sklizne u onaj nekadašnji Luković mod.
Frank Pembleton Posted September 15, 2020 Posted September 15, 2020 2 minutes ago, variola said: Da, ranije dok je Peščanik imao emisije on je bio u soft varijanti, slično kao u tekstovima sada. Ovde je baš tako kao što kažeš Iako se ipak suzdržava, nekad se zapitam može li se desiti da sklizne u onaj nekadašnji Luković mod. Mislim da ne... Ja ga bar mnogo više cenim od onog nesretnika. Ne gubi on fokus ipak...
James Marshall Posted September 15, 2020 Posted September 15, 2020 Pera Luković je izmislio zanimljivost, bar što se tekstova tiče, za Ilića i njegova opštemjestačka smaranja. Bog stila za ovog, ali realno malo koga je rat ukanalio kao Peru, a kasnije i prodaja Vučiću. Ali uvijek ću radije da čitam Peru nego Ilića, dosadan je brate kao proliv, još kad se uhvati nekih nebitnih tema i uglova.
Frank Pembleton Posted September 15, 2020 Posted September 15, 2020 Just now, James Marshall said: Pera Luković je izmislio zanimljivost, bar što se tekstova tiče, za Ilića i njegova opštemjestačka smaranja. Bog stila za ovog, ali realno malo koga je rat ukanalio kao Peru, a kasnije i prodaja Vučiću. Ali uvijek ću radije da čitam Peru nego Ilića, dosadan je brate kao proliv, još kad se uhvati nekih nebitnih tema i uglova. Mislim baš obratno Luković simbol praznog efekta u pisanju... Ilić je dosadan™ jer su teme koje obrađuje ljudima dosadne...
James Marshall Posted September 15, 2020 Posted September 15, 2020 Pa i izbor tema govori o čovjeku. Ma dosadan je i stilski, rečenice su mu dosadne. Ne sjećam se nijednog teksta njegovog, uglavnom su to neke isprazne konstatacije. Dajem sve njegove tekstove za jednu recenziju Lukovićevu.
Frank Pembleton Posted September 15, 2020 Posted September 15, 2020 (edited) 2 minutes ago, James Marshall said: Pa i izbor tema govori o čovjeku. Ma dosadan je i stilski, rečenice su mu dosadne. Ne sjećam se nijednog teksta njegovog, uglavnom su to neke isprazne konstatacije. Dajem sve njegove tekstove za jednu recenziju Lukovićevu. Dobro tvoj je izbor tema. Teme koje Luković bira su takve da on može da laprda i lupeta i sve je to kul... Edited September 15, 2020 by Frank Pembleton
James Marshall Posted September 15, 2020 Posted September 15, 2020 Ma ne mislim na Lukovića posljednjih 10-15 godina. Jasno je da je prso.
James Marshall Posted September 15, 2020 Posted September 15, 2020 Mada i tu šije ovog po zanimljivosti, čak i kad piše o plaćanju računa u banci.
Recommended Posts