katamaran Posted May 2, 2018 Posted May 2, 2018 Ovaj radio je verovatno pevnuo svoju poslednju pesmu al me je odusevio plejer. http://www.yourfm.bh/ Stanica je inace iz Bahreina. Ubedljivo najogavniji sajt neke radio stanice je bio iz US. Zao mi je sto nisam sacuvao onaj uzas.
kud_genijalci Posted October 5, 2018 Posted October 5, 2018 U junu o.g.oživeo je radio Studio B. Peđa i Uroš vode sve emisije, proašrane SPutnjikom i Slobodnom Evropom. Dele ulaznice za pozorište i bioskope uživo, i muzika je kao da je bira Marko Janković, nađe se Rokerrol od Cepelina, Kerolajn od Status Kvo i tako, gitare a ima i mejn strima a onda odnednom bušne nešto iz 1986, neki blok, koji je te godine vrćavan. E sad, ne znam da li je jošte živ, morao sam jedno utično mesto da upotrebim za nešto drugo pa sad ne znam gde da udenem radio kasetofon, Ali, Peđa i Uroš su zvezde vodilje onog Studija B još od pre bombardovanja. Ceca je vazda bila nadrkana, to da, o da, ne znam da li se i ona negde muha, ali ova dvojica su tu. Nada Petronijević se možda još nećka posle naglog ukidanja svih govornih emisija.
I*m with the pilots Posted December 18, 2018 Posted December 18, 2018 Ne uspevam da pronadjem snimke emisija/arhivu sa RadioAparata, a na Mixcloudu stoje samo od neke dve emisije...moze pomoc? Ili toga uopste ni nema kod njih?
variola Posted December 19, 2018 Posted December 19, 2018 12 hours ago, I*m with the pilots said: Ne uspevam da pronadjem snimke emisija/arhivu sa RadioAparata, a na Mixcloudu stoje samo od neke dve emisije...moze pomoc? Ili toga uopste ni nema kod njih? Autori emisija postavljaju sami na MC, da li baš svi to rade nisam siguran. Tako da moraš tražiti po imenu emisije a ne preko radioaparata.
I*m with the pilots Posted December 19, 2018 Posted December 19, 2018 (edited) 1 hour ago, variola said: Autori emisija postavljaju sami na MC, da li baš svi to rade nisam siguran. Tako da moraš tražiti po imenu emisije a ne preko radioaparata. Hvala, krajnje logicno. Nasla sam sta sam htela, Beopolis: Edited December 19, 2018 by I*m with the pilots
Haralampije Posted December 30, 2018 Posted December 30, 2018 http://kpjkradio.com kako rezira king tuff peggy lee clash gil scott heron
Frank Pembleton Posted January 6, 2019 Posted January 6, 2019 Zanimljiva "debatna emisija" na radioaparat.com
Tvrdica Posted June 26, 2019 Posted June 26, 2019 On 30.12.2018. at 14:58, Haralampije said: http://kpjkradio.com kako rezira king tuff peggy lee clash gil scott heron +1
Tvrdica Posted June 26, 2019 Posted June 26, 2019 On 12.4.2019. at 11:10, Frank Pembleton said: Један је мислим Дејан Илић, а другог не знам.Ко је он ?
Frank Pembleton Posted June 26, 2019 Posted June 26, 2019 Један је мислим Дејан Илић, а другог не знам.Ко је он ?Zaboravio sam, neki levičar[emoji769]. Probaj u opisu ili negde da nađeš... ...shiit has hit the fan...
Frank Pembleton Posted June 26, 2019 Posted June 26, 2019 ОК, хвала! Dobri su ti njihovi razgovori nedeljom, doduše oni ne pristaju na češće osim 1 mesečno, a i to ređe...shiit has hit the fan...
Recommended Posts