Bujodrag Posted August 5, 2019 Posted August 5, 2019 21 hours ago, ToniAdams said: Šta su to gomboce? Gom-boca je narodni izraz od milja za Gom Jabbar.
ToniAdams Posted August 5, 2019 Posted August 5, 2019 Moja baba vojvodjanka ih zove baš knedle sa šljivama. Nikakva fensi imena.
Tvrdica Posted August 5, 2019 Posted August 5, 2019 10 hours ago, ivy said: @Tvrdica ne nasedaj na provokacije...to je long tajm salatm ovde Фала ти!
Skyhighatrist Posted August 6, 2019 Posted August 6, 2019 (edited) 2.600.000 subova, proda se tu i prostojna količina noževa, mašala! Edit: vidim na fejsu sad idu i daske za 100 jura... Edited August 6, 2019 by Skyhighatrist
gospa buba Posted August 6, 2019 Posted August 6, 2019 idu nozevi, mene su smarali neki hrvati da im kupim pa shaljem/nosim, nema takvih usviet, dok sam shvatila o chemu se radi sent from bubamoto
Skyhighatrist Posted August 6, 2019 Posted August 6, 2019 Neka vallah, sve su lepo upakovali, i treba duzmu kintu.
askeladden Posted August 7, 2019 Posted August 7, 2019 Georgi Kavkaz kakve kobaje od iznutrica napravi,voda mi posla na usta.
Frank Pembleton Posted August 7, 2019 Posted August 7, 2019 Neka vallah, sve su lepo upakovali, i treba duzmu kintu.Da. Realno u fino dizali hajp... I treba da naplate... ... Shiit has hit the fan...
ivy Posted August 7, 2019 Posted August 7, 2019 sve se slazem osim sto im nista ne verujem da ujutru smisle sta ce kuvati.. bas bez planiranja i na brzaka u Paracinu pronalaze sve te sastojke..ono banu kod lokalnog mesara koji uvek ima ribaj stejk u vitrini..
nisam ja Posted August 7, 2019 Posted August 7, 2019 Dobro bre ajvi. Mora malo folirancije. Dobro su se uparili. Matori zna skuvat šta oš na vatri, a mlađi je za vizuelno, ciljanje tržišta i sl. Spremanje all around mesišta u prirodi Ne mož da omane. Ono čizkejk u šumi from scratch je čisto izdrkavanje I po meni promašaj al dobro.
Recommended Posts