August 5, 20195 yr 21 hours ago, ToniAdams said: Šta su to gomboce? Gom-boca je narodni izraz od milja za Gom Jabbar.
August 5, 20195 yr 10 hours ago, ivy said: @Tvrdica ne nasedaj na provokacije...to je long tajm salatm ovde Фала ти!
August 6, 20195 yr 2.600.000 subova, proda se tu i prostojna količina noževa, mašala! Edit: vidim na fejsu sad idu i daske za 100 jura... Edited August 6, 20195 yr by Skyhighatrist
August 6, 20195 yr idu nozevi, mene su smarali neki hrvati da im kupim pa shaljem/nosim, nema takvih usviet, dok sam shvatila o chemu se radi sent from bubamoto
August 7, 20195 yr Neka vallah, sve su lepo upakovali, i treba duzmu kintu.Da. Realno u fino dizali hajp... I treba da naplate... ... Shiit has hit the fan...
August 7, 20195 yr sve se slazem osim sto im nista ne verujem da ujutru smisle sta ce kuvati.. bas bez planiranja i na brzaka u Paracinu pronalaze sve te sastojke..ono banu kod lokalnog mesara koji uvek ima ribaj stejk u vitrini..
August 7, 20195 yr Dobro bre ajvi. Mora malo folirancije. Dobro su se uparili. Matori zna skuvat šta oš na vatri, a mlađi je za vizuelno, ciljanje tržišta i sl. Spremanje all around mesišta u prirodi Ne mož da omane. Ono čizkejk u šumi from scratch je čisto izdrkavanje I po meni promašaj al dobro.