May 10, 20195 yr 8 hours ago, morgana said: Meni se svidja. Vidi se da nema iskustva pred kamerom, ali ce ga steci. Zadovoljna sam receptima i prezentacijom tehnike. Go Nina go! slazem se! navijam za ninu!
May 21, 20195 yr Djejmi propAo https://www.theguardian.com/food/2019/may/21/jamie-oliver-jobs-administrators-restaurants-jamies-italian
May 21, 20195 yr On 10.5.2019. at 16:52, Jumanji said: Svidja mi se njeno objasnjenje kod zelatina. Dakle sve mora da se belezi i prati kod pravljenja kolaca i torti. Mnogo puta sam cula: nemam zivaca da merim, ja to sve od prilike To poslasticarstvo jedino ne trpi, sve mora da se meri i reciprocno menja, smanjuje ili povecava. khm, ja to sve otprilike i bude dobro
May 21, 20195 yr Kod kolaca onih na brzinu smuckanih ili bas kod torti i onih komplikovanijih slatkisa?U svakom slucaju, svaka cast, u manjini si svakako, a ja to nikada nisam praktikovala.
May 21, 20195 yr Bacio sam pogled na kablovski kanal Food. Pogledao sam par emisija i glavni zaključak je - 24 kitchen kanal je mnogo .... zdraviji. Znači, uzorak mi je nasumičan i nepotpun, znam, ima i džanka na 24K. Ali to je obično u formi ulične hrane, što je onda upotpunjeno turističkim momentom, ili pak u nekoj comfort food, guilty pleasure priči. Na Food kanalu je sve nekako majonezasto i puterasto i u masnoći, i to u kućnim varijantama tipa večera tokom radne nedelje za roditelje i klince. Sa porodičarskim narativom, tipa kuking for maj bojs. Edited May 21, 20195 yr by pacey defender
August 4, 20195 yr zajvaljujuci surovom kapitalizmu medju kablovskim televiizijama pogledala sam nekoliko domacih kuvarskih emisija. da li postoji neki razlog zbog kog je to sve pretenciozno, povrshno, sa oskudnim rechnikom, muljanjem u montazi i uchesnicima koji su svi odreda talentovani i harizmatichni kao srolani tepisi? sent from bubamoto
August 4, 20195 yr zajvaljujuci surovom kapitalizmu medju kablovskim televiizijama pogledala sam nekoliko domacih kuvarskih emisija. da li postoji neki razlog zbog kog je to sve pretenciozno, povrshno, sa oskudnim rechnikom, muljanjem u montazi i uchesnicima koji su svi odreda talentovani i harizmatichni kao srolani tepisi? sent from bubamotoIma, nije bitan sadržaj bitno je da se puste reklame i tzv PP što je jelte isto reklama... ... Shiit has hit the fan...
August 4, 20195 yr znachi lik ladno secka krompir na sitno (!) za gomboce (!), baca u vodu, kuva, cedi i ladno pasira cele kuvane krompire. pa jebemumater. nije da kuva u informeru nocas neka jovanka profesionalka pola sata przi presno meso, za ribic u sosu od kleke. bez kleke sent from bubamoto
August 4, 20195 yr pazi, mozda je on i knedle pravio, ali to je na ovom forumu tamni vilajet u svakom slichaju sent from bubamoto