Jump to content
IGNORED

TV kuvari, njihove emisije i kulinarski putopisi

darling

Recommended Posts

Posted

Sad odgledao, da trese je trema, i ako baš žure, ovo što je neko predložio:

2-3 vinjaka i bila bi super... Ako neće kilometraža će učiniti svoje...

I vidi se da se radili pod pritiskom dedlajna....

Ne znam koliko emisija planiraju ali biće ovo ok...

Posted
A ko je žena, je li treba da je znamo? 

Odgledah nakon čitanja ovdje. Ja nemam neke zamjerke, bukvalno malo rutine pred kamerama i u dikciji i doći će sve na svoje mjesto.
Ima poslastičarnicu u Munzeu
Posted
1 hour ago, Frank Pembleton said:

Šta je "nezgrapna produkcija"?

za pocetak taj scenario i to ,,saviti,, nesto..mi tako ne govorimo

a ako je to direktan prevod od engleskog ,,to fold,, sto znaci i umesati i saviti onda stvarno..

Posted

I taman kada sm htela da kritikujem Majinu emisiju da nedostaju kolicine, kad ima ih posle rekapitulacije recepta [emoji4]

Ok je Maja skroz. Da ne cepidlacimo u vezi produkcije, dikcije, mozda malo brza u prici (znam da drzi neke radionice, vec bi trebalo da je opustenija), ali ko je sve prosao tamo i ima emisiju, odlicna je, a receptici bas ok.

Svidja mi se njeno objasnjenje kod zelatina. Dakle sve mora da se belezi i prati kod pravljenja kolaca i torti. Mnogo puta sam cula: nemam zivaca da merim, ja to sve od prilike [emoji849]

To poslasticarstvo jedino ne trpi, sve mora da se meri i reciprocno menja, smanjuje ili povecava.

One breskve vrlo slicno pravim, osim sto ne stavljam mnogo soli, tek truncici i nisam stavljala ruzmarin nikada, samo majKinu disicu.

A jedinu zamerku koju imam je na vanilu. Ono nije ekstakt, bar ne koji ima kod nas, vec neki mnogo gusci i kvalitetniji, koga ovde nemaaaa...

Posted (edited)

Od prilike Otprilike 🙄

Edited by Jumanji
Posted

Ima li negde na netu da se vidi?

Torenti?

Posted
On 12.3.2019. at 9:18, renne said:

novina

2019-03-12.jpg

niko ništa ne čita

Posted

pa čekajte, kakva sad Maja, jerbo nisam u toku

je li Nina Babić ili ta neka Maja

ja skoro gledala onu što je gospođa Mirkov, bila gost na n1 i rekla da je snimala za 24 kičen

ko je sad tu ko ? jbt, al' sam analfabeta, izvinjavam se :sad:

Posted

Nina, nema Maje, Jumanji je napravila gresku

Posted (edited)

ok, tako sam i mislila, ali najavila je i ''gospođa Mirkov'' (ne znam kako se žena stvarno zove), svoje emisije na 24 kitchen

ed

btw, moram da se pohvalim da sam od Nine dobila neke recepte :fantom:

emailom, ne znam ženu u rl

Edited by dùda
Posted

Duboko se izvinjavam blush.png ponelo me ono Babic, ima jedna blogerka Maja B.[emoji4]

Posted

Gdja Mirkov je Nina Babic, ime njene poslasticarnice, baba joj se tako zvala, koliko se secam.

E nisam valjda sad zabrljala [emoji4]

Posted
4 minutes ago, morgana said:

Nina je gdja Mirkov :)

pa to li je 

fala na razjašnjenju :), eto baš nisam gledala početak te emisije (n1) u kojoj je gostovala, gde se verovatno predstavila