February 8, 20196 yr 1 hour ago, Arkadija said: Skoko je dosadan kao De Brabader. Mozda bi bio zanimljiviji da je drugacije snimljen. Ne znam. Ja svaki put kad pocnu reklame odem na nesto drugo i ne vratim se da odvgledam kraj. I sve vreme se bori sa sobom da li da govori lokalni dijsalekt ili knjizevni hrvatski. +1
February 17, 20196 yr Author On 8.2.2019. at 15:04, Arkadija said: I sve vreme se bori sa sobom da li da govori lokalni dijsalekt ili knjizevni hrvatski. ne bori se uopste, prica onako kako se govori u tom delu istre, odnosno u puli i okolini
May 10, 20195 yr odkad mi kazemo ,,savijte brasno u ciniju,, umesto umesajte? i imam utisak da joj je jaako neprijatno
May 10, 20195 yr Nisam ovo gledao , ali sam prisustvovao jednom intervjuu, ona umire od treme... Edited May 10, 20195 yr by Frank Pembleton
May 10, 20195 yr 11 minutes ago, Host said: Ajd budite malo konstruktivni. Mislim da je vrlo moguce da cita vase komentare. Gde gledate? na tv-u
May 10, 20195 yr Meni se svidja. Vidi se da nema iskustva pred kamerom, ali ce ga steci. Zadovoljna sam receptima i prezentacijom tehnike. Go Nina go!
May 10, 20195 yr A ko je žena, je li treba da je znamo? Odgledah nakon čitanja ovdje. Ja nemam neke zamjerke, bukvalno malo rutine pred kamerama i u dikciji i doći će sve na svoje mjesto.
May 10, 20195 yr da,vidi se da jako voli to sto radi i lepo objasnjava..valjda ce se opustiti. ali je zato produkcija jos nezgrapnija i ono ,,savijemo,, jaja i brasno ubi
May 10, 20195 yr 12 minutes ago, ivy said: da,vidi se da jako voli to sto radi i lepo objasnjava..valjda ce se opustiti. ali je zato produkcija jos nezgrapnija i ono ,,savijemo,, jaja i brasno ubi Šta je "nezgrapna produkcija"?