renne Posted February 8, 2019 Posted February 8, 2019 1 hour ago, Arkadija said: Skoko je dosadan kao De Brabader. Mozda bi bio zanimljiviji da je drugacije snimljen. Ne znam. Ja svaki put kad pocnu reklame odem na nesto drugo i ne vratim se da odvgledam kraj. I sve vreme se bori sa sobom da li da govori lokalni dijsalekt ili knjizevni hrvatski. +1
darling Posted February 17, 2019 Author Posted February 17, 2019 On 8.2.2019. at 15:04, Arkadija said: I sve vreme se bori sa sobom da li da govori lokalni dijsalekt ili knjizevni hrvatski. ne bori se uopste, prica onako kako se govori u tom delu istre, odnosno u puli i okolini
ivy Posted May 10, 2019 Posted May 10, 2019 odkad mi kazemo ,,savijte brasno u ciniju,, umesto umesajte? i imam utisak da joj je jaako neprijatno
Frank Pembleton Posted May 10, 2019 Posted May 10, 2019 (edited) Nisam ovo gledao , ali sam prisustvovao jednom intervjuu, ona umire od treme... Edited May 10, 2019 by Frank Pembleton
Frank Pembleton Posted May 10, 2019 Posted May 10, 2019 11 minutes ago, Host said: Ajd budite malo konstruktivni. Mislim da je vrlo moguce da cita vase komentare. Gde gledate? na tv-u
morgana Posted May 10, 2019 Posted May 10, 2019 Meni se svidja. Vidi se da nema iskustva pred kamerom, ali ce ga steci. Zadovoljna sam receptima i prezentacijom tehnike. Go Nina go!
James Marshall Posted May 10, 2019 Posted May 10, 2019 A ko je žena, je li treba da je znamo? Odgledah nakon čitanja ovdje. Ja nemam neke zamjerke, bukvalno malo rutine pred kamerama i u dikciji i doći će sve na svoje mjesto.
ivy Posted May 10, 2019 Posted May 10, 2019 da,vidi se da jako voli to sto radi i lepo objasnjava..valjda ce se opustiti. ali je zato produkcija jos nezgrapnija i ono ,,savijemo,, jaja i brasno ubi
Frank Pembleton Posted May 10, 2019 Posted May 10, 2019 12 minutes ago, ivy said: da,vidi se da jako voli to sto radi i lepo objasnjava..valjda ce se opustiti. ali je zato produkcija jos nezgrapnija i ono ,,savijemo,, jaja i brasno ubi Šta je "nezgrapna produkcija"?
Recommended Posts