MachineGunEtiquette Posted February 19, 2013 Posted February 19, 2013 Ja ne čitam, ali ću da dođem. Ibro je car.
Lezilebovich Posted February 19, 2013 Posted February 19, 2013 Ja ne čitam, ali ću da dođem. Ibro je car.ne znam ko je ibro, ali mislim da ću da dođem. prošli pu u studenjaku bilo odlično
MachineGunEtiquette Posted February 19, 2013 Posted February 19, 2013 Neki lik DžRR Martinov... Kal Drogo, Kal Ibro... Jes, i u studenjaku i u MKC Kombinatu u Zemunu.
bad music for bad people Posted February 20, 2013 Author Posted February 20, 2013 lepo je videti da će neko i da dođe :)obratite pažnju da je koncert u ganu uobičajen calibro 35 nastup, dok je dan kasnije u studenjaku samo muzika iz Milano odia: la polizia non può sparare tokom projekcije filma.
Nikola Kiric Posted February 21, 2013 Posted February 21, 2013 hvala Calibro 35 sto mi cinis radno vreme podnosljivijim!
kobni zelaya Posted February 21, 2013 Posted February 21, 2013 Samo da se pridružim pohvalama na račun koncerta u studenjaku, onomad.
bad music for bad people Posted February 21, 2013 Author Posted February 21, 2013 Samo da se pridružim pohvalama na račun koncerta u studenjaku, onomad.hvala lepo :)
bad music for bad people Posted February 26, 2013 Author Posted February 26, 2013 do četvrtka po 500 din, od petka - 700:
bad music for bad people Posted February 27, 2013 Author Posted February 27, 2013 lepo je videti da će neko i da dođe :)obratite pažnju da je koncert u ganu uobičajen calibro 35 nastup, dok je dan kasnije u studenjaku samo muzika iz Milano odia: la polizia non può sparare tokom projekcije filma.evo, sada me par ljudi pitalo kako to da se karta za gan naplaćuje, a za studenjak za dž. mislio sam da je jasno - gan = koncert, regularan materijal sa svih albuma / studenjak = projekcija filma milano odia... i bend svira muziku iz istog i ništa više ni manje od ovoga. dakle, ovo drugo nije uobičajen koncertni nastup.
bad music for bad people Posted March 14, 2013 Author Posted March 14, 2013 nego, da l' je otkazivano nešto ?jeste. nema milano odia + živa muzika iz filma u studenjaku. govnarija po političkoj liniji zaposlena mora da se oduži nekom drugom seronji, pa će umesto ovoga da bude nekakav akud. stoga će 3. april najverovatnije da bude negde u novom sadu, a gde - znaću nadam se do ponedeljka i javim ovde.
bad music for bad people Posted March 16, 2013 Author Posted March 16, 2013 Večeras Novi Sad @ FoxTrotulaz: 500RSD
batticuore Posted March 17, 2013 Posted March 17, 2013 (edited) Opasan bend, mada za mene na momente baš heavy. Šteta što je svirka bila u Foxtrotu, ona "scena" mi nikako nije išla uz njihov zvuk i atmosferu koju kreiraju.ova mi najboljahttp://www.youtube.com/watch?v=aLx_MHlFVu8 Edited March 17, 2013 by batticuore
Hella Posted March 17, 2013 Posted March 17, 2013 jel bilo 45 ljudi? (imam neku teoriju u vezi isp pa hoću da je potkrepim)
Recommended Posts