February 19, 201312 yr Ja ne čitam, ali ću da dođem. Ibro je car.ne znam ko je ibro, ali mislim da ću da dođem. prošli pu u studenjaku bilo odlično
February 19, 201312 yr Neki lik DžRR Martinov... Kal Drogo, Kal Ibro... Jes, i u studenjaku i u MKC Kombinatu u Zemunu.
February 20, 201312 yr Author lepo je videti da će neko i da dođe :)obratite pažnju da je koncert u ganu uobičajen calibro 35 nastup, dok je dan kasnije u studenjaku samo muzika iz Milano odia: la polizia non può sparare tokom projekcije filma.
February 21, 201312 yr Author Samo da se pridružim pohvalama na račun koncerta u studenjaku, onomad.hvala lepo :)
February 27, 201312 yr Author lepo je videti da će neko i da dođe :)obratite pažnju da je koncert u ganu uobičajen calibro 35 nastup, dok je dan kasnije u studenjaku samo muzika iz Milano odia: la polizia non può sparare tokom projekcije filma.evo, sada me par ljudi pitalo kako to da se karta za gan naplaćuje, a za studenjak za dž. mislio sam da je jasno - gan = koncert, regularan materijal sa svih albuma / studenjak = projekcija filma milano odia... i bend svira muziku iz istog i ništa više ni manje od ovoga. dakle, ovo drugo nije uobičajen koncertni nastup.
March 14, 201312 yr Author nego, da l' je otkazivano nešto ?jeste. nema milano odia + živa muzika iz filma u studenjaku. govnarija po političkoj liniji zaposlena mora da se oduži nekom drugom seronji, pa će umesto ovoga da bude nekakav akud. stoga će 3. april najverovatnije da bude negde u novom sadu, a gde - znaću nadam se do ponedeljka i javim ovde.
March 17, 201312 yr Opasan bend, mada za mene na momente baš heavy. Šteta što je svirka bila u Foxtrotu, ona "scena" mi nikako nije išla uz njihov zvuk i atmosferu koju kreiraju.ova mi najboljahttp://www.youtube.com/watch?v=aLx_MHlFVu8 Edited March 17, 201312 yr by batticuore