Jump to content
IGNORED

Bad Music koncerti

bad music for bad people

Recommended Posts

Posted

karte su na šanku paba "brod" (29. novembra 36 - pitati konobara) od prošlog petka.evo i plakata:Nobunny-Zica20100921-plakatA3.jpg

Posted

hej, hej, hej!!od juče karte za koncert i u jedinoj gradskoj prodavnici ploča pinball wizard, tc eurocentar, makedonska 30, lokal 15!! 600 dintamo će i na dan koncerta, oko 7 popodne nobunny da odsvira par komada na akustari i da potpisuje ploče nabivši penkalo u, izvin'te na izrazu (ali tako je, jbg) - rektum, pa izvol'te da i to pogledate, kupite novi album koji baš taj dan izlazi u americi (a sada istovremeno i u ovoj vukojebini) i popijete koje pivo, rakojicu ili kiselicu i popričate sa vašim omiljenim zekanom-zvekanom.

Posted
hej, hej, hej!!od juče karte za koncert i u jedinoj gradskoj prodavnici ploča pinball wizard, tc eurocentar, makedonska 30, lokal 15!! 600 dintamo će i na dan koncerta, oko 7 popodne nobunny da odsvira par komada na akustari i da potpisuje ploče nabivši penkalo u, izvin'te na izrazu (ali tako je, jbg) - rektum, pa izvol'te da i to pogledate, kupite novi album koji baš taj dan izlazi u americi (a sada istovremeno i u ovoj vukojebini) i popijete koje pivo, rakijicu ili kiselicu i popričate sa vašim omiljenim zekanom-zvekanom.
Posted

Karte po pretprodajnoj ceni od 600 din. mogu da se kupe do 19h još samo u Pinball Wizard Records-u (tc eurocentar, makedonska 30).Vidimo se na certu večeras! ;)

Posted
Ko je iznervirao Zeku?
Mi opravdano odsutni smo radoznali da čujemo utiske, kako je bilo... A sada i šta je bilo...?
Posted
Mi opravdano odsutni smo radoznali da čujemo utiske, kako je bilo... A sada i šta je bilo...?
Desilo se da su prekinuli svirku u nekom trenutku, a Zeka naprasno krenuo da pakuje merch u kutiju i da je, onako poveću gura ka stepeništu Žice, pa se predomislio, vraćao i otkud znam.Planirao sam da pazarim ovaj novi album (meni odličan) i masku za klinca, a onda mi više nije bilo stalo.Zeka je ok, bend prosečan, sve skupa ništa posebno, ajd' da kažem - zabavno.G-dina nateraj da obuče slip gaće, jedan broj manje od onog koji inače nosi, pozadi ih recni grickalicom da napraviš rupu, zakači mu par pera u kosu i nateraj da se dernja uz neku glasnu muziku - to bi bilo, ukratko ono što ste propustili.
Posted

auf... hvala na informacijama

pozadi ih recni grickalicom da napraviš rupu
pa zar je i rupa na Zekinom "lingeraju" bila fejk?? :D
Posted

Meni lepo bilo baš. Je l' se vraćao, svirao, šta li? Pošto sam ja upravo otpaljivao put Real McKenzies koncerta u trenutku kad je Nezec prišao merchu.

Posted

kontam da bi duže svirali da su imali kinte da se napiju.