mjone Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 ma ok ... cisto nesto da iskritikujem ... nisam bash toliko mator da mi smetazahvalan sam organizatorima da mogu da vidim ovakve bendove ...
assück Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 sto se tice zvuka, ne znam. poljake sam slusao frontalno i zvucali su do jaja - na kraju krajeva njihova je oprema.RM sam slusao sa strane, ispod ozvucenja tako da sam cuo samo suvarak sa bine i bilo mi je super. kada sam poslednju pesmu odslusao frontalno, prstalo je i zvuk je bio 30% losiji. opet, nije njihova oprema.kako god bilo, deca (!) odvaljuju. bez sve sale, izuzevsi NoMeansNo, ne znam da li sam gledao bolje svirace uzivo
Garwood Pickjon Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 Za jučerašnju svirku stigla i njihova pojačala ... što bi rek'o Gos'n Liri "Acid (psych blooz) test" ... Brain Cycling ... novi bubnjar POLOžIO!!!
assück Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 ok, dakle, hoce li neko da bude fin i kaze kada pocinje koncert u novom sadu i koliko ce da kosta????
batticuore Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 ne kosta nista upad u lazino tele u novom sadu, a kad ce poceti, ne znam.
mjone Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 kakvi su koncerti u pirotu, razmisljam da odem i tamo da cujem kako zvuce na svojoj opremi :)
Papovac Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 kakvi su koncerti u pirotu, razmisljam da odem i tamo da cujem kako zvuce na svojoj opremi :)u pirotu je uvek vrhunac turneje . dobrodosao
Nikola Kiric Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 u Pirotu je najjace! super domacini, odlicna publika, sjajne cure, zabava zagarantovana...
batticuore Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 vidim pirot se ne oglašava , al zato 1 glas iz novog sada za radio moscow!!! Carevići koji će tek da postanu carevi, samo da se ne uobraze. Meni par puta bilo stvarno loše kako su dobro zvučali. :D
Ras Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 A Rough Blue?Bend je tako otprašio pola sata da se ni bradonje ne bi postidele.
Papovac Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 vidim pirot se ne oglašava , al zato 1 glas iz novog sada za radio moscow!!! Carevići koji će tek da postanu carevi, samo da se ne uobraze. Meni par puta bilo stvarno loše kako su dobro zvučali. :Dpirot trenutno bol boluje. poseta gosn bad music-a je bila vise nego uspesna ali treba to ipak preziveti. kad mi se smiri ovo glupo brujanje u glavi napisacu i nesta smislenije.
Papovac Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 stvarno opasan koncert. bend bolji nego prosle godine. malo me plasilo to sto imaju novog bubnjara, ali i ovaj novi decko otkida. publika u pirotu standardno dobra i standardno pojacana gostima iz drugih gradova. sviraju duze nego prosli put. dobra stvar sto su poprilicno uvezbali i novi album. o parkeru ne treba trositi reci. ni skromnijeg momka ni boljeg gitariste. odlicna stvar sto imaju i tonca koji ih prati na celoj turneji. i posle dva dana sam mamuran pa ako se setim jos nekog detalja pisem.
bad music for bad people Posted April 14, 2009 Author Posted April 14, 2009 posle tri petka trpljenja zike intoxice ponovo - gazda:
mjone Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 meni je svirka u beogradu bila bolja ... ili licni utisak ili to sto vise ljudi u beogradu prati radio moscow pa bolje reaguje na sam nastupbtw u pirotu sam se dobro proveo i upoznao neke pirocanke/pirocance i zavrsio ko zna gde te veceri .. pozdrav za pirot
batticuore Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 A Rough Blue?jesu, dobri su rough blue! već sam ih pohvalila na forumu, a basistu i uživo. :) stvarno opasan koncert. bend bolji nego prosle godine. malo me plasilo to sto imaju novog bubnjara, ali i ovaj novi decko otkida. publika u pirotu standardno dobra i standardno pojacana gostima iz drugih gradova. sviraju duze nego prosli put. dobra stvar sto su poprilicno uvezbali i novi album. o parkeru ne treba trositi reci. ni skromnijeg momka ni boljeg gitariste. odlicna stvar sto imaju i tonca koji ih prati na celoj turneji. i posle dva dana sam mamuran pa ako se setim jos nekog detalja pisem.ne znam kakav je bio stari bubnjar, meni ovaj dečko super, a i lud je. onako kako treba. Parker je jako talentovan i ima taj osećaj, bre!! i tehniku, bogte kako plete po onim jadnim žicama. basista je po meni najviše u senci, onako, fali mu ta neka scenska harizma koju ova dvojica imaju, čini mi se, ali tim bolje, zbog ravnoteže u bendu. valjda. a da, dođite u novi sad! besplatni upadi na svirke, brdo dobrih riba i frajera, jeftina cuga, a imamo i mostove preko dunava, pa ko hoće može i do tvrđave, jedne od najlepših u ovom delu evrope.
Recommended Posts