hoffnung Posted September 21, 2014 Posted September 21, 2014 mislio sam da izbegnem pederasti bend "mnjenje" ali sam poranio i nisam znao sta cu sa sobom. zapravo, nije ceo bend pederast, samo gitarista. debeljuskast/celav, sta reci... ljakse... naj smesnije je bilo kada je uzeo gitaru, negde pri kraju seta, i poceo da se ponasa kao sonic-youth. znate onaj momenat gitara + pojacalo kada se priblize i napravi se noise.. no comment. bend bi trebao da ga izbaci. verujem da svu hranu koju bend donese na probu, on im pojede. no... vrlo dobro zvuce, sirovo! nisam se pokajao sto sam poranio. hammerhead teska glava za ljude koji mozga nemaju! ja znam za drugi album i to je ono sto znam, i mogu slobodno da kazem da je to jedan odlican album. pogotovo kada se cuje uzivo. naravno, nista nisu svirali sa istog, ali kad su zavrsili sa prvim setom, bilo je buke da se vrate i negde sam 2x viknuo: "i wash my hands!" aka "all this is yours" sam sebi sam zvucao kao da se necujem, ali na moju srecu-radost, krece bis sa istom rstva! mnjenje 1 hammerhead 0 ovo se odnosi na publiku. znate ono kada pomislite da ce u jednom momentu da se napuni disco, a ono mosa! zapravo, ovi sto su dosli na mnjenje su i otisli... kud u maglu simovicu..
Apollo Creed Posted September 22, 2014 Posted September 22, 2014 mnjenje 1 hammerhead 0 Realno, glupo je bilo sta i pisati posle ovakvog "zaključka"... Thanx Bad- konacno da se vidi Amrep band u Bgd; majstori zvuce jos bolje nego na bilo kom live snimku, bubnjar je zverina!! Bgd slepci nek ga sišu- propustili su jedan od najboljih certa u zadnjih xy godina za urnebesnih 500 dindži...
dig_chohano Posted September 22, 2014 Posted September 22, 2014 Čovek je lepo napisao da se to odnosi na publiku. Mnjenje mučno zbog tog gitariste za nabreklim jezikom, Hammerheadov Artie Bucco na bubnjevima potpuni spektakl. Pivo vodeno, pičke nula, nedovoljno stolica za starce iz publike, ništa za na čačkalicu...
hoffnung Posted September 22, 2014 Posted September 22, 2014 @dig, da, na publiku sam mislio. samo sam mogao da taj rezultat nekako vise priblizim da se to odnosi samo na publiku. +1 za bubnjara!
Milogled Bluff Posted September 22, 2014 Posted September 22, 2014 pičke nula meni ona visoka sredovecna sa naocarima sto ti se nabacivala bas slatka, ali si verovatno bio pijan pa se ne secas.
bad music for bad people Posted October 14, 2014 Author Posted October 14, 2014 Četvrtak, 16. oktobar @ Brod (29. novembra 36) | 20:00 - 01:00: BAD MUSIC FOR BAD PEOPLE u epizodi "Ponovo za kormilom Broda" Ilustracija: Subota, 18. oktobar @ Bife Chillton (Katanićeva 7, II sprat, Hostel!!) | 20:00 - 01:00: BAD MUSIC FOR BAD PEOPLE u epizodi: "Rocka-Rolla Outta Controlla" Ilustracija:
bad music for bad people Posted November 2, 2014 Author Posted November 2, 2014 U subotu, 8. novembra u čilton bifeu (katanićeva 7, 2. sprat) puštam muziku, pa ako ima ovde ko da sluša rokenrol, nek' se ne stidi i svrati. piće je badava (110 din zidarac zaječarac), a ima i bilijar + mogu da se igraju karte (mada još ne videh tako nešto, al sam se nameračio da oderem prcu i mićija pošto očekujem da će da naiđu). biće i ovo:
bad music for bad people Posted November 7, 2014 Author Posted November 7, 2014 https://www.youtube.com/watch?v=t4LxNChlAD0
bad music for bad people Posted November 15, 2014 Author Posted November 15, 2014 Četvrtak, 20. novembar @ Pab BROD (29. novembra 36) | 20:00 - 24:00
Recommended Posts