Apollo Creed Posted September 16, 2014 Posted September 16, 2014 Hoce biti nekog merch-a? Pocinje li pre ponoći? ;)
bad music for bad people Posted September 16, 2014 Author Posted September 16, 2014 Hoce biti nekog merch-a? Pocinje li pre ponoći? ;) nema mrča :( prodavaće download kartice za poslednji album. vrata se otvaraju u 21:00, početak 21:30, najkasnije 22:00. nema predgrupe, set traje 80-ak minuta + bis osim ako je neko ne ispizdi što blebeće glasno da ne može da se čuje, ali will je već najavio da će da svira i električnu džitru, pa će da nadglasa eventualne nepristojne posetioce. poslušajte sinoćnu pop depresiju, ima dobar deo emisije sa amy i willom:
Apollo Creed Posted September 16, 2014 Posted September 16, 2014 E jbg, bas sam se nameracio na poslednji album... :( Odlicna pop depresija!
bad music for bad people Posted September 16, 2014 Author Posted September 16, 2014 E jbg, bas sam se nameracio na poslednji album... :( Odlicna pop depresija! jbg, njena greška. 'ladno poslala na moju adresu 30-ak vinila, ali pošto sam "fizičko lice" nisam ni mogao da platim carinu. da me je ranije lepo pitala, pa da sve to ode u zagreb ili ljubljanu sigurno bi opet bilo bez mrča jer je na oba mesta bilo dovoljno oduševljenih posetilaca da pokupuju sve
bad music for bad people Posted September 19, 2014 Author Posted September 19, 2014 Klub se otvara za posetioce u 21:00, Amy LaVere & Will Sexton na bini od 21:30!!
bad music for bad people Posted September 20, 2014 Author Posted September 20, 2014 Karte u Pinball Wizardu danas do 16:00, a sutra na šanku KC Grada po pretprodajnoj ceni do 17:00!! http://www.politika.rs/rubrike/kultura-i-zabava/Cekicoglavi-tuku-po-gitarama.sr.html
Apollo Creed Posted September 20, 2014 Posted September 20, 2014 Satnica, merch...? Evo set liste sa koncerta Berlinu: Ne propustajte ovo nikako!!
Apollo Creed Posted September 20, 2014 Posted September 20, 2014 (edited) Znaci opet niko nije bio? -_- Amy je ...to mi svakako dodje kao najjaci utisak :) Grad bas fino popunjen, ne bese krcato kao na Jacku O. ali sasvim solidna poseta. Za divno cudo-publika very polite :o , bez pricanja/kreveljenja za vreme sporijih momenata ( kad se setim kakvi umeju da budu na nekim popdepression koncertima ovo sinoc je bilo vauu).Grad je bas dobar prostor za ovakav tip svirke, ozvucenje ok, zvuk bas pristojan ( Nino?)... Koncert trajao 2 sata... odlicna svirka...jednako interesantno je zvucalo i kad su kombinovali akusticnu gitaru sa basom i elektricnu sa kontrabasom, band mi uopste nije falio, mada mogu tek da zamislim kakao zvuce sa istim. Amy svirala repertoar sa skoro svih albuma+obrade+Will dodao 2 ili 3 pesme-jako dobar muzicar, ozbiljan gitarista i upecatljiv vokal, steta sto je vise u ulozi prateceg muzicara raznoraznima... Jbg, jos jednom steta sto ne bese merch-a, glat bi ga rasprodali. Nesumnjivo da su oboje bas uzivali na ovoj mini turneji po Srbiji, ako sam dobro shvatio JPK je toliko nahvalio Bad-a i Srbiju da su morali da dodju da overe. Valjda im ovo nece biti i poslednji put da sviraju u ovoj vukojebini... Cestitke BMFBP na jos jednom odlicnom certu Edited September 20, 2014 by Apollo Creed
bad music for bad people Posted September 20, 2014 Author Posted September 20, 2014 satnica: vrata - 21:00 mnjenje - 22:00 hammerhead - 22:30
bad music for bad people Posted September 20, 2014 Author Posted September 20, 2014 hvala šefe ton radila mila, nino sutra biberi na hammerhead/mnjenje. jp je pomogao, a amy prodala više karata od njega ;) nešto smo pričali da u maju dođu sa njim i brajanom (onaj jp-jev bubnjar sa poslednjeg koncerta ovde), pa da bude: motel mirrors, jpk i amy.
pacey defender Posted September 20, 2014 Posted September 20, 2014 Lepo veče u Gradu. Počelo sa Damn Love Song i Last RNR Boy to Dance sa Amy na bas gitari, pa je tek kasnije, recimo od pete pesme prešla na kontrabas. Dobro cirkaju Amy i Will. Dobar je momenat bio na kraju, kada je Will tražio praznu čašicu za slajd, a ovi ga nutkali tekilama dok nisu skapirali šta mu treba.
ljakse Posted September 20, 2014 Posted September 20, 2014 Malo da zagadimo ovaj sveti topik trivijama
bad music for bad people Posted September 21, 2014 Author Posted September 21, 2014 http://www.tajanstvenivoz.net/koncert/hammerhead-minneapolis-mn-u-s-a/
bad music for bad people Posted September 21, 2014 Author Posted September 21, 2014 Hammerhead pristigli i navalili na hranu! Sve kreće na vreme - od 22:00!!
Recommended Posts