bad music for bad people Posted September 7, 2014 Author Posted September 7, 2014 satnica za večeras: 22:00 - ulaz 22:15 - the sheiks 22:45 - repetitor 23:30 - jack oblivian & the sheiks
Apollo Creed Posted September 8, 2014 Posted September 8, 2014 Niko nije bio? Elem, nikad puniji KC Grad ( Bad - :misko: ), valjda su svi 50% istih platili kartu... Zahvaljujuci ranom FG bratare Brajanta u OT- uspeo sam da uhvatim dobar deo Repetitora. I dalje mislim da se "stilski" nisu uklapali u jucerasnji gig- ali ono sinoc je bilo furiozno, predrkano,o-d-l-i-c-n-o!! Verovatno uz Temple of the smoke i Consecretion-nas najbolji live band...Bolje da su nastupili za dve nedelje ispred Hammerhead-a, srušili bi plafon u Gradu... Jack i ekipa poceli oko ponoci i jel- ocekivano pokidali. Mozda i najbolja od svih svirki koju je odrzao u Bgd. Prateći band-Shakes-odlicni, ne uhvatih njihov solo nastup. Nastup trajao malo jace od sat sa sve bisom ( moglo i malcice duze) al je bilo odlicno bas, pa da ne cepidlacim... Jack ( grizzlies fan) negde na poceku svirke srdačno cestitao pobedu nad Grckom u basketu, pederasta publika se ponela otprilike kao da je koncert u sred Pireja ( duvajte ga ). Sve u svemu-fino, gledaj Bad da pocinje to ubuduce malo ranije, a ne da zombijam sada na poslu...
MachineGunEtiquette Posted September 9, 2014 Posted September 9, 2014 Jebežga, nemere sad ta publika da se oduševljava nekom opštenarodnom zabavom kakva je sport. Super bilo, i Šeici su super.
wayfaring stranger Posted September 9, 2014 Posted September 9, 2014 Izvestaj iz Zagreba: "Ja sam otišao u PT fazonu, više kao na 5 minuta mi je od kuće a manje jer mi se išlo, ali je koncert vrijedio svake od tih 50 kuna. svirali su preko 2 sata, puno duže nego u beogradu (kako kaže gazda delibašić stariji) ali se vidjelo da uživaju u svakoj minuti koncerta. realno, mogli su se pokupiti nakon sat/satipol, ali se baš vidjelo da vole svirati i daju sve od sebe. sve u svemu, baš strašan rokenrol koncert!" Kao sto neko rece, moglo bi da pocne i mnogo ranije jer ima nas koji radimo od ranog jutra. Ne znam kada je pocela svirka u Zabregu, ali mozda su svirali duze jer je ranije pocelo. Mozda.
bad music for bad people Posted September 9, 2014 Author Posted September 9, 2014 @apollo: hej! Hvala majstore, imaš bar jedno piće kad se vidimo :) Da, i ja mislim da je bilo opako i još bolje popunjeno. Jbt, jedan od zapaženijih momenata kad sam video da Bujošević i krstić ulaze sa kartama. Ne da mi je važno što su bili, već što znam da se redovno svuda grebu za spisak ili besplatne karte. @stranac: zg je bio možda 2 čuke, al sa sve the sheiks otvaranjem, bio sam tamo. Inače, odličan klub i još odličniji jer može da se duvani!
nemoderisani Posted September 9, 2014 Posted September 9, 2014 @apollo: hej! Hvala majstore, imaš bar jedno piće kad se vidimo :) Da, i ja mislim da je bilo opako i još bolje popunjeno. Jbt, jedan od zapaženijih momenata kad sam video da Bujošević i krstić ulaze sa kartama. Ne da mi je važno što su bili, već što znam da se redovno svuda grebu za spisak ili besplatne karte. @stranac: zg je bio možda 2 čuke, al sa sve the sheiks otvaranjem, bio sam tamo. Inače, odličan klub i još odličniji jer može da se duvani! Krleta su zaustavili na ulazu jer se stvorila gužva uz reči "sačekajte minut" a on se sav naljutio, uvredio i nadurio što ga nisu prepoznali. Nešto je promrljao nezadovoljan, onda su ove fine gorile na ulazu ponovile da samo treba jedan minut da sačeka, a on je skupio usta i oddurio taj minut dok ga nisu pustili. Dobar cert
bad music for bad people Posted September 10, 2014 Author Posted September 10, 2014 http://shewantstosellmymonkey.blogspot.com/2014/09/obris-jacka-obliviana.html?m=1
bad music for bad people Posted September 11, 2014 Author Posted September 11, 2014 https://www.youtube.com/watch?v=JdScMxW0Eqg
bad music for bad people Posted September 12, 2014 Author Posted September 12, 2014 U nedelju, 14. septembra na b92 radio stanici - "Dole na uglu" (Žikica Simić) - 2 sata priče o Amy LaVere!! Od 19 do 21h!!
pacey defender Posted September 14, 2014 Posted September 14, 2014 pazario danas kartu u gradu, slusao zikicu, amy je . ring ring goes the bell on my bike mozemo li ocekivati istu postavu?
bad music for bad people Posted September 15, 2014 Author Posted September 15, 2014 mozemo li ocekivati istu postavu? nažalost ne. samo amy i will kako je najavljeno. slušajte večeras od 22h pop depresiju na studio b radiju. gostovaće amy i will, a možda padne i neka pesma uživo ako bude moglo
bad music for bad people Posted September 16, 2014 Author Posted September 16, 2014 http://www.tajanstvenivoz.net/down-by-the-corner/amy-lavere-u-beogradu-19-9-2014/
Recommended Posts