bad music for bad people Posted April 12, 2014 Author Posted April 12, 2014 zaječar je zajebao sve prethodne koncerte u svakom pogledu!! hvala ekipi sa škloe, svima koji su pomogli, kao i svima koji su bili!! najava u blicu: http://www.blic.rs/Kultura/Vesti/457220/Americi-roker-Dzon-Pol-Kit-u-subotu-u-klubu-Gan najava u politici: http://www.politika.rs/rubrike/kultura-i-zabava/Bugivugi-iz-Memfisa-u-Beogradu.sr.html
vladavsnarod Posted April 12, 2014 Posted April 12, 2014 zaječar je zajebao sve prethodne koncerte u svakom pogledu!! hvala ekipi sa škloe, svima koji su pomogli, kao i svima koji su bili!! Kakva eksplozija, jos se oporavljam! Definitivno nisu znali sta da ocekuju i bili su u neverici posle prvog takta i vriske koja je usledila. Po mojoj proceni i after-party je bio uspesan Koncert je sniman HD kamerom, na zalost nije bilo uslova da se obezbedi jos jedna kamera. Inace, zamalo da nam klauzula u ugovoru o zabrani snimanja koncerata, pomrsi konce. Jonn je samo rekao "Delete that part!" :ziga:
snuffer Posted April 13, 2014 Posted April 13, 2014 Smemo li mi koji nimalo nismo objektivni da odgovorimo na to pitanje? Inače, tokom svirke JPK mogli su da mi uvale i kerozin, pio bih ga sa uživanjem i ne bih ni primetio...
Nikola Kiric Posted April 13, 2014 Posted April 13, 2014 naravno.pitanje je ozbiljno, citao sam negde da je jedno od nasih najboljih piva...
Аврам Гојић Posted April 13, 2014 Posted April 13, 2014 (edited) Ove godine pijem samo to pivo, ja i većina ljudi koje znam. Za klasu bolje od ostatka domaće ponude i verovatno najbolje naše pivo još od Pećkog. Edited April 13, 2014 by Грешни Василије
vladavsnarod Posted April 13, 2014 Posted April 13, 2014 Ja reko pitanje je retoricko, pa cutim :). JKP i ekipa su ga cirkali do fajronta
Аврам Гојић Posted April 13, 2014 Posted April 13, 2014 Sjajna svirka! Da nisam bio toliko mahmuran, i ja bih bio u sjajnijem izdanju za zajebanciju, no sta je tu je :) Evo malo slikica, prva je neposredno pred izlazak na scenu.
Nikola Kiric Posted April 13, 2014 Posted April 13, 2014 super slika na zidu - u sred Doma Omladine/Kulture! jel ova pedala na JPK levoj strani Ibanez Analog Delay?
vladavsnarod Posted April 13, 2014 Posted April 13, 2014 Mislim da je ipak Boss delay. Levo je tuner i u sredini overdrive?
Apollo Creed Posted April 13, 2014 Posted April 13, 2014 Odlican koncert sinoc. Solidna poseta,doduse subota vece,Bgd,moglo je doci i vise ljudi al jbg... Ono sto je malo deprimirajuce je prosek godina publike,sinoc brat-bratu 40plus.Bgd je skoro pa mrtav za ovakav tip koncerta;cenim da publika po Srbiji daleko zahvalnija za ovako nesto i steta sto neko poput JPK ne moze cesce da se dovede za tour po par gradova u Srbiji...
Nikola Kiric Posted April 13, 2014 Posted April 13, 2014 ah ah, mislio sam da je iz Zajecara. jeste, Boss, druga najbolja
bad music for bad people Posted April 13, 2014 Author Posted April 13, 2014 odlične fotke, vasilije! apolo, to je tačno, nažalost. opet, moram da izdvojim jedan detalj - kole sa škloe je došao sa klincem od 14 godina i malom se dopao koncert. boža škloarac isto. samo njegov klinac ima par godina više, 17, tako da ima i ovakvih primera. sranje je što su retki, naročito u beogradu. veliki naklon i hvala svima koji su bili posebno onima koji su ušli sa kartom što se ovih drugih tiče (bilo ih je bezmalo koliko i platiša) nosim se mišlju da od nekog sledećeg koncerta na ulazu postavim kutiju u koju će spiskaši da udrobe 200 kinti kao pomoć rokenrolu. to je jedno pivo, neće puno da boli, a na duge staze biće nekakva pomoć (sinoć je skoro 100 ljudi bilo na spisku i tih 20k dinara bi odlično došlo za neke sporedne troškove koji nisu baš mali: klopa, piće, smeštaj...).
Recommended Posts