vladavsnarod Posted April 4, 2014 Posted April 4, 2014 mašiš koncert? komentar se odnosio na otkazivanje pancevca, ali nisam video da ima jos komentara na sledecoj strani. inace, kod nas se vec stampaju majice, a razmatra se i prinosenje zrtve
vladavsnarod Posted April 4, 2014 Posted April 4, 2014 Bad music vs. Zaječarsko pivo. Prošlog puta sa Loinsima su se ispila jezera... Šteta za Kladovo, ne možemo sakupit' dvajes ljudi (bruka)! Mora se putovati čak do Zaječara :) Spremte se ,spremte :) ako dodjes ranije, dobijas nefermentisani obilazak pivare!
snuffer Posted April 4, 2014 Posted April 4, 2014 Spremte se ,spremte :) ako dodjes ranije, dobijas nefermentisani obilazak pivare! Narafski da dolazim ranije! Da se podsetim (vrlo) ranih devedesetih i satiranja pivare u vreme Gitarijade.
bad music for bad people Posted April 5, 2014 Author Posted April 5, 2014 Bad music vs. Zaječarsko pivo. Prošlog puta sa Loinsima su se ispila jezera... Šteta za Kladovo, ne možemo sakupit' dvajes ljudi (bruka)! Mora se putovati čak do Zaječara :) kakva je zaječarska voda? ne pijem više otkako sam video koliko amatera pije ;) komentar se odnosio na otkazivanje pancevca, ali nisam video da ima jos komentara na sledecoj strani. inace, kod nas se vec stampaju majice, a razmatra se i prinosenje zrtve jbg, ne znam šta da kažem. dogovorio sam sa nekim tipom iz njihovog doma omladine, sve je potvrdio do u detalj, a onda se 5 dana pred koncert javio da kaže kako im neke pare nisu legle, te ne mogu da priušte jpk-a i zahvalio na razumevanju (koje crno razumevanje, upravo suprotno). inače, slušajte sutra "Dole na uglu" Žikice Simića - drugi sat (20-21) - John Paul Keith!!
bad music for bad people Posted April 6, 2014 Author Posted April 6, 2014 sutra karte na ulazu 500 din! isto toliko i u pinball wiz-u od 12 do 19h
batticuore Posted April 6, 2014 Posted April 6, 2014 Bade, jel si ti autor tog uvodnog teksta (i generalno svih tih koje kačiš kad dovodiš neki bend)? Aj srećno ti bilo sa memfiškim Taličnim Tomom, pa se valjda vidimo.
bad music for bad people Posted April 7, 2014 Author Posted April 7, 2014 Bade, jel si ti autor tog uvodnog teksta (i generalno svih tih koje kačiš kad dovodiš neki bend)? Aj srećno ti bilo sa memfiškim Taličnim Tomom, pa se valjda vidimo. ne, naravno ;) hvala i vidimo se!
Hella Posted April 7, 2014 Posted April 7, 2014 (edited) da ponovim i ovde nemo se zajebete pa da ne odete ako volite pankerski žustar hipoški vajb pevaljka bi komotno mogla u shocking blue ili jefferson airplane a muzikanti ne zna se ko je jači mada meni najbolja bila cura na sintiju tag: bujodrag Edited April 7, 2014 by Hella
Hella Posted April 7, 2014 Posted April 7, 2014 još samo ovo ako sam ja ovako štedljiv, racionalan i praktičan kupio cd onda znate koliko je sati bujodraže nemoj da zafališ
Apollo Creed Posted April 7, 2014 Posted April 7, 2014 tako sam i mislio, deder nek BMFBP potvrdi da se ne dovlacim 2 sata ranije...
bad music for bad people Posted April 7, 2014 Author Posted April 7, 2014 Intervju za balkan rock: http://balkanrock.com/john-paul-keith-ne-postoji-tako-nesto-kao-sto-je-zanr-u-memfisu/
Ravanelli Posted April 7, 2014 Posted April 7, 2014 22:15 Da sam pametan otprilike bih sad krenuo od kuce, a ne se raspadao lapo sata u podrumcini Sent from my HTC One S using Tapatalk
Recommended Posts