Apollo Creed Posted September 27, 2013 Posted September 27, 2013 Realno, ne moram da idem više na koncerte.Osim sto cu da odem da TCG pogledam ponovo u Paracinu. :)R A Z V A L I L I! :ziga:Hvala Ajatolahu rnr-a sto ih je doveo ponovo. :thumbsup:Publika se duplirala od proslog puta, fuck yeah! Znači, bilo nas je 50, al smo bili glasni. :DKonačno, Majka bi bio keva da je odsvirao ono sto sam trazio,bre!
gervasius twinkleminkleson Posted September 27, 2013 Posted September 27, 2013 Ja nisam mogao da idem, jebo me pas
MachineGunEtiquette Posted September 27, 2013 Posted September 27, 2013 (edited) @Apollo Creed: Pa jebiga, verovatno im truba da sviraju Lidiju bez komplet instrumentacije. Edited September 27, 2013 by MachineGunEtiquette
Apollo Creed Posted September 27, 2013 Posted September 27, 2013 Ma,nema opravdanja bre! :mad:Jesmo mi die hard fanovi ili šta!? :)...Ma,bas su mi ulepsali život...ja mislim da ni oni veruju na kakav su doček sinoć naišli. :DNajjače mi je bilo kad je Šejn silazio sa bine a momak iz prvih redova ga je zagrlio kao da mu je rođeni brat...
MachineGunEtiquette Posted September 27, 2013 Posted September 27, 2013 (edited) . Edited September 27, 2013 by MachineGunEtiquette
stejsi Posted September 27, 2013 Posted September 27, 2013 i sad ti budi pametan što je bilo onako malo naroda za onakav bend. ko provali šemu po kojoj nešto uspeva u ovdašnjim klubovima među mislećom omladinom napraviće ozbiljne pare u životu.thumbs up za beda, koji ni sam ne znam kako istrajava!
Turnbull Posted September 27, 2013 Posted September 27, 2013 Večeras sviraju u Pirotu za dž. Ali posle toga prvi jutarnji za Niš polazi tek u 5 ujutru. Vredi li jebavanja?
bad music for bad people Posted September 28, 2013 Author Posted September 28, 2013 Naravno da vredi tj vredelo je :)Si bio?
Papovac Posted September 28, 2013 Posted September 28, 2013 auuu kakav bend :ziga: .ubise boga. jos mi zuji u glavi. sinoc na bisu cuo born to run i to totalno jebacku verziju i sad mogu da mrem.
bad music for bad people Posted September 30, 2013 Author Posted September 30, 2013 sutra novi sad @ lazino tele 22:00prekosutra beograd @ gun + metak za zlikovca 21:30po svemu sudeći biće i ovo:http://www.youtube.com/watch?v=wCGBIWiEDAo
Papovac Posted September 30, 2013 Posted September 30, 2013 http://www.juznevesti.com/Kultura/Koncert-Two-Cow-Garage-u-Pirotu-i21763.sr.html
batticuore Posted September 30, 2013 Posted September 30, 2013 Promenih avatar ali i dalje ostajem baksuz. ;) Molim da mi se upiše opravdani jer najverovatnije neću moći da dođem i podržim zbog bolesti...Svima koji idu želim super provod!
bad music for bad people Posted October 1, 2013 Author Posted October 1, 2013 Tonska proba pocela u teletu. Koncert od 22:30!!
bad music for bad people Posted October 1, 2013 Author Posted October 1, 2013 Jebemu, ovo je 6x da ih gledam i tesko da mogu da kazem da li ima ijedan bend da im prismrdi uzivo! Dirtbombs, jack oblivian, guitar wolf, bambi molesters, andre williams thee oh sees i ostali top koncertni sampioni su stvarno opasni kad izadju na neku binu, ali Calibro 35 su za koplje zajebaniji igraci.Za bgd su spremili i temu iz otpisanih, uzivajte sutra!
Recommended Posts