September 27, 201311 yr Realno, ne moram da idem više na koncerte.Osim sto cu da odem da TCG pogledam ponovo u Paracinu. :)R A Z V A L I L I! :ziga:Hvala Ajatolahu rnr-a sto ih je doveo ponovo. :thumbsup:Publika se duplirala od proslog puta, fuck yeah! Znači, bilo nas je 50, al smo bili glasni. :DKonačno, Majka bi bio keva da je odsvirao ono sto sam trazio,bre!
September 27, 201311 yr @Apollo Creed: Pa jebiga, verovatno im truba da sviraju Lidiju bez komplet instrumentacije. Edited September 27, 201311 yr by MachineGunEtiquette
September 27, 201311 yr Ma,nema opravdanja bre! :mad:Jesmo mi die hard fanovi ili šta!? :)...Ma,bas su mi ulepsali život...ja mislim da ni oni veruju na kakav su doček sinoć naišli. :DNajjače mi je bilo kad je Šejn silazio sa bine a momak iz prvih redova ga je zagrlio kao da mu je rođeni brat...
September 27, 201311 yr i sad ti budi pametan što je bilo onako malo naroda za onakav bend. ko provali šemu po kojoj nešto uspeva u ovdašnjim klubovima među mislećom omladinom napraviće ozbiljne pare u životu.thumbs up za beda, koji ni sam ne znam kako istrajava!
September 27, 201311 yr Večeras sviraju u Pirotu za dž. Ali posle toga prvi jutarnji za Niš polazi tek u 5 ujutru. Vredi li jebavanja?
September 28, 201311 yr auuu kakav bend :ziga: .ubise boga. jos mi zuji u glavi. sinoc na bisu cuo born to run i to totalno jebacku verziju i sad mogu da mrem.
September 30, 201311 yr Author sutra novi sad @ lazino tele 22:00prekosutra beograd @ gun + metak za zlikovca 21:30po svemu sudeći biće i ovo:http://www.youtube.com/watch?v=wCGBIWiEDAo
September 30, 201311 yr http://www.juznevesti.com/Kultura/Koncert-Two-Cow-Garage-u-Pirotu-i21763.sr.html
September 30, 201311 yr Promenih avatar ali i dalje ostajem baksuz. ;) Molim da mi se upiše opravdani jer najverovatnije neću moći da dođem i podržim zbog bolesti...Svima koji idu želim super provod!
October 1, 201311 yr Author Jebemu, ovo je 6x da ih gledam i tesko da mogu da kazem da li ima ijedan bend da im prismrdi uzivo! Dirtbombs, jack oblivian, guitar wolf, bambi molesters, andre williams thee oh sees i ostali top koncertni sampioni su stvarno opasni kad izadju na neku binu, ali Calibro 35 su za koplje zajebaniji igraci.Za bgd su spremili i temu iz otpisanih, uzivajte sutra!