wall Posted July 17, 2014 Posted July 17, 2014 Mikrovalna. 4-5 pralina ili tako nečega u činiju i... Ja volim tako.
Tale Posted October 2, 2014 Author Posted October 2, 2014 Od Matijevića ništa ne treba da čudi.Treba da čudi što te prodavnice i ta firma uopšte postoje.
maheem Posted October 2, 2014 Posted October 2, 2014 ovo se navodno, po komsijskom pricama, redovno desava u lokalnom Maxiju
Аврам Гојић Posted October 2, 2014 Posted October 2, 2014 (edited) Treba da čudi što te prodavnice i ta firma uopšte postoje. Mora negde da se zasere kod nas, pa to ti je. Naspram ovom ludilu sa slike, na severu Backe narod prica da je Matijevic dobar poslodavac i da pazi na svoje ljude. Ocigledno stedi na drugoj strani Edited October 2, 2014 by Грешни Василије
hoffnung Posted October 2, 2014 Posted October 2, 2014 ja na ovo ne obracam paznju, kada vidim kakvu glistu/crva samo je/ga smotam u usta i kao da nista nije bilo. ako ih ima vise, posle ne moram da rucam, tj. ustedim jedan dan rucak. meni se samo jednom ovo desilo i to sa slaninom. keva kupila komad slanine u lokalnoj radnji, ali nije klasicna mesara, ima svasta jos nesto pored mesa. no, dosla kuci i da isece komade i da ubaci u jelo, kad ono... mogao sam da prodajem negde na pijaci ovima sto idu na pecanje. crva koliko hoces i neces. zapakovala ona to i odnela da vrati. prodavac u soku. odelo sjebano! valjda je bio sef i sve je proslo bez ubedjivanja ili cega vec. uredno je vratio novac i izvinuo se. imam i ja licne dogodovsine, ali nisu ovako surove. light varijanta i ispao sam jos i "neobrazovan" kada sam vratio u mesaru. zapravo, toga se plasim vise nego da vidim gliste/crve/stavec.
čekmeže Posted October 2, 2014 Posted October 2, 2014 Matijević (barem ono što sam video) ima onu foru sa crvenkastim svetlom u radnjama pa meso ima privlačniju boju. Ograđujem se jer sam možda 2x ušao kod njih.
Tale Posted October 2, 2014 Author Posted October 2, 2014 ovo se navodno, po komsijskom pricama, redovno desava u lokalnom MaxijuMeso u Maxi ne kupujem godinama, ne mogu da podnesem miris koji dopire iz njihovih vitrina. Ne kupujem ni u Matijevićevim, na ovu fotku nabasao.Mora negde da se zasere kod nas, pa to ti je. Naspram ovom ludilu sa slike, na severu Backe narod prica da je Matijevic dobar poslodavac i da pazi na svoje ljude. Ocigledno stedi na drugoj strani Moguće, mada mi radnici u lokalu na pijaci ne izgledaju preterano zadovoljni. Onako, kroz izlog. Cenim, recimo, gest mesara koji mi je diskretno odmahnuo glavom kad sam jednom ušao u jednu mesaru da kupim nešto i pitao za neko meso. Zahvalio sam se i izašao.
Recommended Posts