beyoncé Posted May 18, 2022 Posted May 18, 2022 dobila sam veliko pakovanje uni eagle srirače, da probam konačno. nisam oduševljena. nema neke razlike u odnosu na onaj chilito gurman. rekla bih da su homemade sosevi ppp domaćica i domaćina nedostižni san za ovo. ne znam kakva je flying goose, ni da li uopšte može da se nabavi kod nas. na originalnom sajtu ima svakakvih čudesa :droil: https://www.flyinggoosebrand.com/our-range/
Vapad Posted May 18, 2022 Posted May 18, 2022 50 minutes ago, beyoncé said: dobila sam veliko pakovanje uni eagle srirače, da probam konačno. nisam oduševljena. nema neke razlike u odnosu na onaj chilito gurman. rekla bih da su homemade sosevi ppp domaćica i domaćina nedostižni san za ovo. ne znam kakva je flying goose, ni da li uopšte može da se nabavi kod nas. na originalnom sajtu ima svakakvih čudesa :droil: https://www.flyinggoosebrand.com/our-range/ Ne smem se zakleti ali možda je bio flying goose u lidlu jednom prilikom Siraća, meh, mi to mnogo bolje umemo 1
cartman Posted May 18, 2022 Posted May 18, 2022 Bio je u vise navrata... cena oko 700 dinara ako se dobro secam Uzimao neki sa majonezom koji mi se i dalje vuce po fridzu i mild and sweet u kome sam se davio 1
Zet Posted May 18, 2022 Posted May 18, 2022 Flying goose ima s vremena na vreme u Lidlu, cena 600din. U Americi sa petlom na pakovanju i zelenim zatvaračem najviše zastupljen na stolovima u raznoraznim restoranima. Dobar je zato što nije obična ljutina, već ima i belog luka u sebi što mu daje ukus. 1
Moća Posted August 24, 2023 Posted August 24, 2023 Gde ima kod nas?Sent from my M2101K7BNY using Tapatalk
renne Posted August 24, 2023 Posted August 24, 2023 pa jbt onolika bosna, rvacka crna gora, moš kupiš de oš
ronin Posted August 24, 2023 Posted August 24, 2023 (edited) Ma dobro bre.. Sve stoji...Ali ipak bih ga očekivao u marketu u bloku a ne baš da idem u inozemstvo po njega Edited August 24, 2023 by ronin
Frank Pembleton Posted August 24, 2023 Posted August 24, 2023 Jel Shriracha još jeftinija ubosni nego ovde?...shiit has hit the fan
renne Posted August 24, 2023 Posted August 24, 2023 6 minutes ago, Frank Pembleton said: Jel Shriracha još jeftinija ubosni nego ovde? ...shiit has hit the fan naravno
Frank Pembleton Posted August 24, 2023 Posted August 24, 2023 E pa onda se sledeće se samo nameće [emoji6]...shiit has hit the fan
renne Posted August 24, 2023 Posted August 24, 2023 2 hours ago, ronin said: Ma dobro bre.. Sve stoji...Ali ipak bih ga očekivao u marketu u bloku a ne baš da idem u inozemstvo po njega A dobro, ima ovde i dosta ljudi iz drugih krajeva, ne samo vi tajkuni iz beograda
Recommended Posts