Frank Pembleton Posted January 31, 2017 Posted January 31, 2017 Ja juče jednom kolegi kome je žena šef u maksiju u bloku, ozbiljno rekao: Ajde bre nek napišu upozorenje kod ovih crvenih skvrčenih, nagrdiće se neko... ....shit has hit the fan...
Haralampije Posted January 31, 2017 Posted January 31, 2017 (edited) Ovako nesto? Da ne govorim da bi to povecalo prodaju 200 % Edited January 31, 2017 by Haralampije
Frank Pembleton Posted January 31, 2017 Posted January 31, 2017 Ma nisu problem ljudi koji hoće i vole, problem je što ljudi koji možda ne očekuju toliko ljuto...
Jeremija Posted January 31, 2017 Posted January 31, 2017 (edited) U pravu je Frank, neko može gadno da se predje, na primer da uzme to sa paradajzom, pa da pravi salatu. Ceo život samo jedem ljuto, pa sam i pored upozorenja na internetu bio iznenadjen koliko je samo jedan mali komadić Škorpije ljut. Nepripremljenom i neizdržljivijem čoveku lako može i da pozli. Edited January 31, 2017 by Jeremija
renne Posted July 8, 2017 Posted July 8, 2017 Veliko pakovanje za trećinu jeftinije nego kod nas malo
katamaran Posted July 9, 2017 Posted July 9, 2017 Pevac nije US ekskluziva? Ja samo sa guskom nakupovao.
katamaran Posted July 9, 2017 Posted July 9, 2017 Ne stigoh da probam od guscetine. Guska je valjda najgusca i bas mi lezi konzistencija. Odlicna je guska al vidim po netu da je pevac popularniji.
beyoncé Posted September 19, 2017 Posted September 19, 2017 skuvala sam slatko od čilija i kandirala jednu teglu celih papričica ovako http://katethebake.blogspot.rs/2009/12/candied-chillies-with-sweet-chilli.html to prvi put radim, ne znam na šta će ličiti za dva-tri meseca kada će verovatno doći na red da se jede
vladavsnarod Posted October 8, 2017 Posted October 8, 2017 Pao je prvi chili sos, od Scotch Bonnet i Serenade (ove crvene). Ima i paradajza i soka od cedjenih jabuka, jer sam sisa
Recommended Posts