katamaran Posted November 10, 2015 Posted November 10, 2015 (edited) svapski sos sa belim lukom http://www.gutekueche.at/knoblauch-sauce-rezept-2815 Jos lepsi od usturoia (rumunska verzija) Edited November 10, 2015 by katamaran
gospa buba Posted November 10, 2015 Posted November 10, 2015 (edited) jeste nezdravo ali bice dobro da ti pospesi slanje sa iste lokacije ja ne znaem za toi kikiriki, ali znam za one sa sojom unutra. si sigurna da nije soja? prosetaj se do samiske na poslednjem spratu novog kineskog TC, tamo ima taj koji zelis. i ako nema taj ima neki koji ces da volis nene, umem da prepoznam i naulici, nego sam tela da zivim opasno :D nije soja, soja je u ovom tamnijem, zato je tako adiktiv, a ovo jeste kikiriki. kikiriki i staklo i nije lep <_< edip. necu vishe ni ovaj shto volem da kupujem, na kraju ispada da ga pokusam kashikom za dva dana, jedem i plachem Edited November 10, 2015 by gospa buba
katamaran Posted December 18, 2015 Posted December 18, 2015 (edited) Iz dosade napravio nesto sto je vise ljuti sok od paradajza nego sos al moze da prodje :) Samleo mutirani (povukao ljutinu od neceg ozbiljnijeg) bishops crown, beli luk i persun. U to sunuo litar soka od paradajza, vuster, secer i so i stavio da prokuva. Nisam bio zadovoljan ljutinom pa sam mu dodao i pola fatalija koji mu je osim ljutine dao i skroz drugi ukus. meni se svidja :) edit: bas mi se svidja. posle fatalija vise ne dominira ukus paradajza. Edited December 18, 2015 by katamaran
Аврам Гојић Posted January 27, 2016 Posted January 27, 2016 Dozvolite, gospodo, da se pridružim klubu. Belize sos od žutog habanera, lajma, crnog i belog luka, šargarepe i kajsija.
katamaran Posted January 27, 2016 Posted January 27, 2016 (edited) Ako si pravio sta si radio za kajsije? Valjda imam desetak habanera u zamrzivacu... edit: http://www.food.com/recipe/belizean-style-habanero-sauce-hot-sauce-440697 Edited January 27, 2016 by katamaran
Haralampije Posted January 27, 2016 Posted January 27, 2016 Dozvolite, gospodo, da se pridružim klubu. Belize sos od žutog habanera, lajma, crnog i belog luka, šargarepe i kajsija. Dobro dosao!Vidi se da ima sargarepe,nista ne daje takvu lepu strukturu sosu kao ista :) Habice su odlicne ,nisu preljute a imaju logicno jel ;) habanero aromu
Skyhighatrist Posted January 27, 2016 Posted January 27, 2016 Dozvolite, gospodo, da se pridružim klubu. Belize sos od žutog habanera, lajma, crnog i belog luka, šargarepe i kajsija. Dajde recepis
Аврам Гојић Posted January 27, 2016 Posted January 27, 2016 Ako si pravio sta si radio za kajsije? Valjda imam desetak habanera u zamrzivacu... edit: http://www.food.com/recipe/belizean-style-habanero-sauce-hot-sauce-440697 E taj, bravo. Kajsije kupio u radnji, konzervisane.
Prokleto Djubre Posted February 11, 2016 Posted February 11, 2016 Ja nešto mućkao i crtkao i flaširao Cekaj, ti si ovo napravio skroz? Odlicno izgleda, pricaj kako si napravio onu plastiku preko cepa i odakle ti ovakva flasica?
Аврам Гојић Posted February 11, 2016 Posted February 11, 2016 Cekaj, ti si ovo napravio skroz? Odlicno izgleda, pricaj kako si napravio onu plastiku preko cepa i odakle ti ovakva flasica? Skroz ja, osim šešira, to mi je drugar ilustrator nacrtao. Flašu poručio iz staklare, kao i čepove i PVC kapicu. Kapica se stavi preko flaše i to se spusti na tačno 2 sekunde u kipuću vodu i stegne se oko ruba.
Recommended Posts