May 12, 20159 yr Da, oko 600 je mala. Ja sam veliku kupio za manje para u BiH. Nisam nigde ovde video veliku
May 14, 20159 yr u merkatoru je mala preko 600, ako dobro pamtim. imaju par flasica,svima istice rok na sgodnost 29.05.15. tja jebes merkator i familiju todoric...
May 14, 20159 yr imaju par flasica,svima istice rok na sgodnost 29.05.15. tja jebes merkator i familiju todoric... e sad, kao da sriraca moze da se pokvari. :)
May 16, 20159 yr Hajncov ljuti barbikju je jedna odličnost 4.4KM košta Ljuti barbikju sos hajncov je jedno savršenstvo ukusa moraću da ga probam
May 16, 20159 yr bilo ga je u radnjici posle mahija na početku hilandarske pre ihahaj - ja se premišljao, došo posle dva dana, tuki, nestalo... trebalo bi proveriti
May 16, 20159 yr Naletece se jednom. Zanimalo me da li uopste ima u Srbiji jer Renne prica o konvertibilnim markama.
May 16, 20159 yr imali su i ovaj preliv koji sam još pre toga kupio i vrlo je ukusan (nije off pošto je kiselkast)
May 16, 20159 yr Naletece se jednom. Zanimalo me da li uopste ima u Srbiji jer Renne prica o konvertibilnim markama.Ja ga ne videh ovde još Samo Bosna
May 23, 20159 yr ovo ne deluje lose http://www.pepperscale.com/honey-habanero-sauce/ Volim slatko - ljute kombinacije. Verovatno lici na neki ubistveni catni :)
May 23, 20159 yr zvuči do jaja al mi ovaj ananas too much a ako je već osnova med, a i nisam siguran šta će i sirće i sok od limuna - deluje da bi bilo prekiselo no, that aside, habanero i med zajedno, su izvesno, pun pogodak