Kelt Posted April 7, 2014 Posted April 7, 2014 Profajler Tomas Šefer pomaže policiji da pronađe serijske ubice. Odlična serija sa dosta uznemirujućim scenama.
Patty Lee Posted April 7, 2014 Posted April 7, 2014 pazarila cim sam zavrsila forbridelsen (ok, zbog mikelsena starijeg prvenstveno). nikad nisam odmakla dalje od prve epizode, a i to sam presla sa prekidima. jeste kvalitetna serija ali meni tada, u tom trenutku, nesto nije leglo. ne znam sta... jos je cuvam (sve cuvam!) pa mozda jednom i dam drugu sansu.
Frank Pembleton Posted April 8, 2014 Posted April 8, 2014 Jel ima titlova? Vidim da su ameri pokusali srecu i sa ovom serijom... http://www.imdb.com/title/tt2188931/
Ajant23 Posted April 8, 2014 Posted April 8, 2014 Stvarno, jbote, dokle će više da bacaju pare na licence za skandinavska sranja...
Kelt Posted April 8, 2014 Author Posted April 8, 2014 Jel ima titlova? ima naravno, kako bih inače gledao Bljuje mi se od američkih rimejkova i dosta mi je glumaca sa fejsliftingom i blještavim zubima.
Frank Pembleton Posted April 8, 2014 Posted April 8, 2014 ima naravno, kako bih inače gledao Bljuje mi se od američkih rimejkova i dosta mi je glumaca sa fejsliftingom i blještavim zubima. Ajd baci link
Ajant23 Posted April 8, 2014 Posted April 8, 2014 ima naravno, kako bih inače gledao Bljuje mi se od američkih rimejkova i dosta mi je glumaca sa fejsliftingom i blještavim zubima. Pa, da kao ova nemica što glumi američku verziju Sage u Mostu I, meni se bljuje što su Prizori iz bračnog života jednog Bergmana bili realno slabašna serija, a sada su skandinavski debilizmi postali uzor samo zato što je to najbolji način da se pljuje svaka baština evropske vrednosti sa oba kraja Atlantika
Ajant23 Posted April 8, 2014 Posted April 8, 2014 I, da ponovim još jednom, Borgen je uvreda za celu jebenu istoriju skandinavske umetnosti. A, vi koji ih mrzite, pljujte po svemu što smo nasledili!!!
Frank Pembleton Posted April 8, 2014 Posted April 8, 2014 Ma istresi se...nisi dugo... Послато са WЦ шоље усинг БВК
Ajant23 Posted April 8, 2014 Posted April 8, 2014 Pa, da... Istresam se kao glavni junak Prizora iz bračnog života kada piše poeziju, i nisam kostruktivan i trezven kao ti i glavna junakinja Borgena... Tvoja prestrindbergovska doslednost uliva jak kredibilitet tvojim konstatacijama...
Frank Pembleton Posted April 9, 2014 Posted April 9, 2014 letuj na adi <_< Ne nego ce na pjenu od mora
Recommended Posts