Jump to content
IGNORED

Koji je ovo film?

kud u maglu Simoviću

Recommended Posts

Posted

"The Wind Will Carry Us".

.

Off: Moco, si to bio u Kinoteci pre neki dan?

nisam bar godinu dana

Posted

Hajde da lupim da ti je pitanje o Kinoteci asociralo recimo parisku kinoteku iz recimo Bertolučijevih Sanjara...

Posted

Ne :), ali slobodno nastavite pošto neću biti tu do sutra/prekosutra.

Posted

149307_634626626576578_343696391_n.jpg

• 7 months later...
Posted

u glavi mi scena iz nekog, dal skandinavskog filma, ne mogu da se setim al odprilike radnja se dešava negde gore na razvijenom severu evrope i između ostalog tu je i naša™, balkanska mafija, i sve... film je tipa na švedskom, danskom, norverškom jebem li ga kojem al povremeno uleti neki lajn našeg™.

elem, neki tip upada u probleme sa balkanskom mafijom, valjda je dužan, i taj tip koji ga ceo film prati (valjda je šef te mafije ili čega već) ima uz sebe tog nekog balkanskog grmalja i sve vreme je OK prema tom glavnom junako jer su tipa familija ili ga gotivi baš baš iz nekog posebnog razloga...

... u jednom momentu on kaže tom grmalju nešto tipa: "jebi ga Bogdane, sad ga jebi!" gde ovaj kreće da ga delje od batina... 

koji je film u pitanju? ili još bolje, može li neko da postavi tu scenu?

Posted

u glavi mi scena iz nekog, dal skandinavskog filma, ne mogu da se setim al odprilike radnja se dešava negde gore na razvijenom severu evrope i između ostalog tu je i naša™, balkanska mafija, i sve... film je tipa na švedskom, danskom, norverškom jebem li ga kojem al povremeno uleti neki lajn našeg™.

elem, neki tip upada u probleme sa balkanskom mafijom, valjda je dužan, i taj tip koji ga ceo film prati (valjda je šef te mafije ili čega već) ima uz sebe tog nekog balkanskog grmalja i sve vreme je OK prema tom glavnom junako jer su tipa familija ili ga gotivi baš baš iz nekog posebnog razloga...

... u jednom momentu on kaže tom grmalju nešto tipa: "jebi ga Bogdane, sad ga jebi!" gde ovaj kreće da ga delje od batina... 

Radnja mi je poznata i nešto mi govori da je to možda austrijski film :unsure:  ali nema šanse da se setim...

Posted

u kini jedu pse? gospodine pogrešili ste topik?

Posted

Radnja mi je poznata i nešto mi govori da je to možda austrijski film :unsure:  ali nema šanse da se setim...

:D

odgledaj sva tri dela, odlicni su. snimio ih je lik koji je snimio 1 drajv, i sva 3 su mnogo bolji. 

Posted

ja sam gledao samo prvi a prvom prilikom ima da zavrtim sva tri... već ih kupujem

Posted

ja sam gledao samo prvi a prvom prilikom ima da zavrtim sva tri... već ih kupujem

Al prvo da prepricas, ko onaj gore, uzivao sam  :P

Posted

Al prvo da prepricas, ko onaj gore, uzivao sam  :P

Mogu samo da kažem da me je forum asocirao na taj lajn a sad, kad sam ustanovio da je jebi ga Rašo, sad ga jebi ima još više smisla! :lolol:

Posted

super su to filmovi, primer kako zanr (noar) moze da se aktuelizuje a da zadrzi sve bitne i prepoznatljive elemente.

a onda je lik odlucio da snima filmove o vikinzima koji pricaju kao da imaju hemoroide umesto da se macuju, i stripovane opere.

Posted

Treci je najbolji, mislim sva tri zakivaju, ne bih izdvajao, u principu, ali ono sto Zlatko Buric radi u trecem delu je nenadjebivo, za Oskara.