March 27, 201411 yr kan je bulja, za seljake. mastaj o necemu drugomu. jedino sto sam tamo dobro video je neki lik sto pored mora prodaje neke kornjace napravljene od zice. sad mi zao sto nisam kupio. Nisam bio u Kanu, ali sam bio u Toremolinosu, a to je isto kao Kan.
March 27, 201411 yr ja sam u Kanu slusao uzivo U2 na Kroazeti. cao dovidjenja pa jace od toga bi bilo eventualno da si slusao uzivo van gog u titogradu
March 29, 201411 yr Author Nisam ja otvorila, ovo je split sa Formalnog oblacenja i nema bas mnogo veze sa filmom.
March 29, 201411 yr nije mornarka odgovorna, ovo je tema o tome sta bismo obukli kad bismo (budemo) dobijali neku od velikih nagrada ili odlikovanja
March 29, 201411 yr a velike su sanse da ce predsednik nikolic, do kraja mandata, podeliti svim gradjanima srbije po jedno odlikovanje.
March 29, 201411 yr nije mornarka odgovorna, ovo je tema o tome sta bismo obukli kad bismo (budemo) dobijali neku od velikih nagrada ili odlikovanja Pazi, najsavrsenije ljucko bice (ovaj ispod) - ako je dobro za njega, dobro je i za mene (i Oskara)