Ravanelli Posted March 27, 2014 Posted March 27, 2014 on topic. svaki metro sanja neki opušteniji nick wooster fazon
fonTelefon Posted March 27, 2014 Posted March 27, 2014 on topic. svaki metro sanja neki opušteniji nick wooster fazon Sumnjam, svaki sajt za oblacenje muskarcica je prepun manekenskih pedercica slicno odevenih, ali se ne prima ni po nocnim klubovima. P.S. Na sebi imam sada Basic Edition crne farmerke, Ben Barton NY sako i sitno kariranu kosulju Ralf Loren. I nedostaje mi Pussygalore.
Аврам Гојић Posted March 27, 2014 Posted March 27, 2014 meni je omiljeni pusin post kad je napisala da nije bila u istanbulu al je bila u kairu i da je to isti kurac. cekaj bre, nisam valjda propustila, kamo nocni klubovi???mene su s aerodroma odveli u neki klub gde se uz nargile gledao trbusni ples.nemoguce da si to propustio?ako si bio u kairu, u meriottu, onda znas o cemu govorim.pravo da ti kazem, ti si jedan od retkih koji je tako opusteno jeo po 'gradskim kuhinja' a da se nije otrovao.inace, istanbul i 'brat' mu kairo, imaju istu atmosferu, na ulicama sigurno. a to, da. tu sam skontao da je mitomanka
ToniAdams Posted March 27, 2014 Posted March 27, 2014 pa realno su to gotovo potpuno 2 ista grada, ko bgd i njuca npr
sailorman Posted March 27, 2014 Author Posted March 27, 2014 Grozni ste što trolujete ovu glamuroznu temu. Ja se taman ponadala da ste okačili svoje preference. I WTF je pussy galore?
fonTelefon Posted March 27, 2014 Posted March 27, 2014 Od inostranstva sam bio u pancevu a i zemun mi je obecat. Ne znas ko je Pussy? cccc
gospa buba Posted March 27, 2014 Posted March 27, 2014 Ua elitisti. EDIT. Za utehu je da barem niste menjali nickove, osim gospa babe. jel imamo neki problem, stariji sugradjanine? ^_^ devojke, sori, of. zamolite kolegu da mi oprosti, pa da pochnem da fantaziram o kanu :D
ToniAdams Posted March 27, 2014 Posted March 27, 2014 kan je bulja, za seljake. mastaj o necemu drugomu. jedino sto sam tamo dobro video je neki lik sto pored mora prodaje neke kornjace napravljene od zice. sad mi zao sto nisam kupio.
Indy Posted March 27, 2014 Posted March 27, 2014 jel imamo neki problem, stariji sugradjanine? ^_^ Osim sa epidemijom menjanja nickova, jok! A tek sam sad primetio da ti novi nick nije "gospa bubba", pa se izvinjavam. :P
gospa buba Posted March 27, 2014 Posted March 27, 2014 (edited) Osim sa epidemijom menjanja nickova, jok! A tek sam sad primetio da ti novi nick nije "gospa bubba", pa se izvinjavam. :P a i to samo zato sto sam ja zena meka srca, i oprostljiva. inache ne bi mogo <_< ajd sad dosta. srodi se sa faktima, pa da nosimo aljinice ^_^ edip. i nek neko brishe ovo, da nas ne ubije neko drugi Edited March 27, 2014 by gospa buba
MaryPoppins Posted March 27, 2014 Posted March 27, 2014 (edited) ovo, braćo i sestre. jab se u ovom udala, samo kad bih imala protiv koga. a i para za aljinu. al, ovo mi je mnogo realnija opcija. mislim po kroju i veličini, ne nužno po kvalitetu mat'rijala: Edited March 27, 2014 by Queen Mother
Recommended Posts