nesha taxista Posted January 30, 2008 Author Posted January 30, 2008 Znaš li jesu li već počeli da u Freightliner da ubacuju i Dymler benz motore?
Talladega Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 Nisam siguran, ali je moguce.Znam da je Freightliner pre dolazio sa Detroit, Cummins i Caterpillar motorima, ali ne znam sta ubacuju sada.
nesha taxista Posted January 30, 2008 Author Posted January 30, 2008 Čitao sam u jednim novinama ovde, nemaju sajt pa ne mogu link da stavim. Elem, krajem prošle godine su predstavili motor koji će ići u Freightliner, Mercedes i Mitsubishi. Ovaj poslednji je ovaj model:
Tazio Nuvolari Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 Dobar bio ovaj bus, a i vozio sam ga malo davno
Tazio Nuvolari Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 Volim i ja Peterbilt, ali mi je noviji lepsiNije ni ovaj skroz nov mada mislim da jos prave i takve pored onih zaobljenih, cisto za ljubitelje klasike
Tazio Nuvolari Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 Imaju i ameri one koji nisu njuske, trambus, ali mi nisu tako lepi. Ne znam da li jos takve prave, nesto ih slabo vidjam na insertima iz Amerike. Evo jednog.
Talladega Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 (edited) To je Australia cini mi se. Edited February 2, 2008 by Talladega
Tazio Nuvolari Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 Moze biti, ne znam, ali je truck amerski svakako.
Talladega Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 Kamion je Peterbilt tako da, da, jeste Amerikanac.Evo jos jednog Peterbilta.
Recommended Posts