Jump to content
IGNORED

rekreativni fudbal u BGD


hazard

Recommended Posts

Trazim dakle pomoc akumulirane forumske mudrosti :D

 

Treba mi neki nacin da ostanem u nekoj pristojnoj fizickoj formi, teretana me smara (izdrzim mesec-dva i cim ostvarim neki rezultat odustajem), trcanje smara malo manje ali ipak smara, ostaje dakle bavljenje nekim sportom, posto je jedini ekipni sport u kome ne ispadam skroz smesan fudbal, a daje ti priliku da se ljudski istrcis i umoris, kapiram kao ajde da probam to...

 

No pitanje je gde? Nemam neku ekipu sa kojim bi redovno pikao na livadi/u balonu, a i ne bi da zavisim samo od volje 10ak ljudi da se skupe ili ne skupe...trazim nesto redovno, sto ima neku obavezu (tipa utakmica jedanput nedeljno, moze cak i trening jedanput nedeljno preko toga, ili tako nesto), sto je organizovano na ozbiljnijem nivou a opet je rekreativni sport.

 

Gde traziti to? Ima li smisla otici u neki "zvanicni" fudbalski klub ali na nekom nivou (neka 7. liga) gde je fudbal skroz amaterski i rekreativan? Ako da, odakle poceti, koji nivo fudbalske piramide? Prva beogradska liga? Druga? Nesto ispod toga? Medjuopstinska liga? Odakle pocinje "beton liga"?

 

A ako to nije odgovor, postoji li kod nas kao Zapadu ad-hoc rekreativne lige van organizacije zvanicnog fudbalskog saveza i njihovih filijala? Ako da, gde?

 

Dolazi u obzir i mali fudbal i "veliki".

 

Unapred hvala

Link to comment

Moj drugar igra za Jajince, Heroj Polet, a tu je upao preko kolega iz Advokatske komore. Imaju i treninge i pored lige su igrali dosta prijateljskih tekmi, sve kao kod Lokija na SOSu samo uzivo :D. Pitacu ga da li su zainteresovani za nove clanove pa ti javljam. 

Link to comment

Da, oni su bas ozbiljni,moj drugar ide 23.maja u Budimpestu na Svetsko prvenstvo :D. Inace trener Heroj Poleta je bivsi kuvar nase repke i u jesenjem delu nisu imali poraz u 7 kola, imaju sanse za visi rang-show program.

Link to comment

A šta je bilo sa forumskim fudbalom, to više ne postoji?

 

@hazard

Ja sam na kraju odustao, posle n-tog otkazivanja termina na kojima smo se samo ja i još par sličnih idiota pojavljivali (ne možeš Srbina elementarno organizovati, da ga jebeš) i krenuo u planine, deset puta sam srećniji ovako.

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...