Svemir Zeka Posted August 22 Posted August 22 38 minutes ago, Filozof manijak said: Vidi se ko me dobro poznaje
Klara Posted August 22 Posted August 22 40 minutes ago, Filozof manijak said: Debelo si promašio (e, kad bi znao, samo kad bi znao), ovo je ista Olbrajtova, jbte. Doduše, dekolte je pogođen, hahaha Zeka (bukvalisti stop):
duda Posted August 22 Posted August 22 17 minutes ago, Filozof manijak said: Ali to nije asocijacija na tebe, Nemoj sad da se izvlačiš lepo je rečeno "forumaš iznad"
Svemir Zeka Posted August 22 Posted August 22 (edited) 23 minutes ago, Klara said: (e, kad bi znao, samo kad bi znao Pa, daj stavi sliku Inače, mislila sam da se ovde asocira po karakteru i nekoj crtici vezanoj za forum, a ne po sličnosti sa fizikusom Edited August 22 by Svemir Zeka
Klara Posted August 22 Posted August 22 Zašto, da bih namirila tuđe zamisli o sebi? Ne pada mi napamet. Inače sam digla matoru temu u nadi da će biti moguće opušteno zabavljati se i igrati, bez glupih Filozof fora, sabotiranja, gušenja teme, nekakvih suptilnih prozivki i smaranja, ali teško. Bukvalno pobegla ovde sa pitaj-pitaš teme i krene isto dosadno sranje. Dajte, olabavite.
Sandradjer Posted August 22 Posted August 22 Meni se bas svidja ova tema, ali je osudjena na propast ako nas nekoliko ostavljamo, onda se vrtimo u krug 1
Svemir Zeka Posted August 22 Posted August 22 9 minutes ago, Klara said: Zašto, da bih namirila tuđe zamisli o sebi? Ne pada mi napamet. Zato što se realno dosta baviš fizičkim izgledom drugih, bilo forumaša, bilo generalno. Čini se da ti je to tema. A sad kažeš kad bi znao, pod nekim velom misterije. Pa je nekako očekivano i da se predstaviš, što kaže pt20, ne toliko da bi neko merio mere tela, nego eto da znamo s kim komuniciramo. Međutim, na to te niko ne tera. Niti te ko zamišlja. Samo si tu i komentarišeš, evo ja sam predmet već drugi ili treći put.
Recommended Posts