kud u maglu Simoviću Posted March 16, 2014 Posted March 16, 2014 pravila više nego jednostavna, postujte sliku koja vas asocira na forumaša iznad
atajlo Posted March 21, 2014 Posted March 21, 2014 Auh! Da sam znala što sad znam, nikad ne bih odgovorila. Elem, kad niko neće, ja ću još jednom i nikad više. Zamislićemo, na trenutak, da nije "atajlo" nego... recimo... ne znam koga da navedem, više ništa nije ni sigurno ni bez neke skrivene poruke; u toku je debata o deljenju članova foruma na podobne i nepodobne, o ideji da se i jednima i drugima dodeljuju bodovi i zvezdice od strane ili modova ili prijatelja, što će biti odraz poverenja u njihovu lojalnost i poštovanje omerte. Da bih izbegla (mučnu) situaciju da mi zbog benignog posta, u kome pominjem jedno, tako reći opšte, mesto dostupno bukvalno svima, skreću pažnju da ipak malo povedem računa, mada moja dobronamernost za sada nije pod znakom pitanja... I tako, moglo bi se na tu, a i ne samo tu, temu još reči potrošiti, kad bi bilo potrebe koje nema. A da sad malo, za promenu, budem jasna: Šteta je da ovaj Simovićev topik ostane zaglavljen u vremenskom kontinuumu samo zato što sam ja odgovorila na slikovnu asocijaciju namenskog. Sledeću asocijaciju, na forumaša sa nikom "atajlo", postavlja "_".
Recommended Posts