atajlo Posted March 5, 2015 Posted March 5, 2015 (voće)jogurt ili mleko ili kajmak ili kozji sir ili... Ili ella sir.
atajlo Posted March 5, 2015 Posted March 5, 2015 konjak, ako mora, inače samo votka.Da li će mi biblijski mokri sneg koji pada srušiti nadstrešnicu ili mi neće srušiti nadstrešnicu ili će mi delimično srušiti nadstrešnicu, što je najgora opcija, za koju molim da ne glasate.
Hamlet Strašni Posted March 5, 2015 Posted March 5, 2015 đavo će ga znati vučić ili toma (kad je već spomenuto glasanje)
atajlo Posted March 5, 2015 Posted March 5, 2015 (edited) (ako može u paketu, pa po kuriru, pa pravo u pičku lepu materinu. ako ne može, onda ništa.) 12:05sve pod kontrolom, sneg i dalje pada a ja se i dalje nadam svetloj (svetlijoj) budućnostiprošlo, sadašnje ili buduće? Edited March 5, 2015 by šarulja
Bujodrag Posted March 5, 2015 Posted March 5, 2015 Prošlo https://www.youtube.com/watch?v=TZ9YGA40M0A Tekst ili govor
atajlo Posted March 5, 2015 Posted March 5, 2015 tekst. tekst, tekst i samo tekst. ništa slike, ništa muzika, ništa YT, samo i jedino tekst.poslušati savet, iskusiti na rođenoj koži ili ići na, realnu malo nemoguću, kombinaciju ta 2?
logoped Posted March 5, 2015 Posted March 5, 2015 iskusiti na svojoj kozi, savet je ionako uvek u podsvesti kobac avanica ili cekrk celenka (tastatura mi kukice i kvacice ne poznava)
Hamlet Strašni Posted March 5, 2015 Posted March 5, 2015 to je isto u suštini, ali smeh kao pojavni oblik juče ili sutra
Recommended Posts