February 2, 201510 yr Jebote... Koji ludaci... Nisu hteli šut za 3 poena! :D I ja se to cudio ali ne sumnjam da imaju studije da je 6 sekundi dovoljno za pokusaj pasa, pa tek onda ici na shut ... U svakom slucaju :ziga: Edited February 2, 201510 yr by Geo
February 2, 201510 yr Ali Matthews. Prva dva hvatanja u karijeri 2 TD u Superboulu Poslao sa fiksnog ajfona putem Tapatalka
February 2, 201510 yr pa na 10 jardi su, ne treba da se trči 30 jardi do endzone, plus dobijaju loptu posle poluvremena. uan pozešn gejm, što da ne probaju? ja sam navijao da probaju, Kerol car.
February 2, 201510 yr Ali Matthews. Prva dva hvatanja u karijeri 2 TD u Superboulu Poslao sa fiksnog ajfona putem Tapatalka Stvarno neverovatan podatak ... edit: Islo se na brzi pas u end zoni , tako je bilo sasvim dovoljno vremena i nije bilo bas "sve ili nista" (pos kompletiran 2 sekunde pre kraja)... Edited February 2, 201510 yr by Geo
February 2, 201510 yr Метјуз је уватио и онај онсајд кик, то му био први контакт са лоптом у НФЛ каријери. И сад ова 2 хватања..
February 2, 201510 yr nema metjuz 2TDa, 1. td sihoxa je bio lynchovo trčanje. uhvatio je onaj pas od 44 yds. a keti pari jaše neku robot-živuljku e sad bi mogao kravic da potegne haljinu :D Edited February 2, 201510 yr by Prospero
February 2, 201510 yr jaše lava, peva o tigru a kaže you're gonna hear me roar. totalna zbrka, ništa ne kapiram.
February 2, 201510 yr Author Prosle godine je bilo nezanimljivo, vec na poluvremenu. i sada je nezanimljivo na poluvremenu... ko je bre zvao ovu smaracicu? gora je od onog pederka od prosle godine...
February 2, 201510 yr nema metjuz 2TDa, 1. td sihoxa je bio lynchovo trčanje. uhvatio je onaj pas od 44 yds. Mislio sam drugo hvatanje TD, ali jbn kucanje sa mobilnog Poslao sa fiksnog ajfona putem Tapatalka
February 2, 201510 yr Cjenim da bi ovako izgledali nastupi Zvezda Granda da imaju više para Poslao sa fiksnog ajfona putem Tapatalka
February 2, 201510 yr Katy Perry Sharknado! + tweet veceri User Actions Following Pro Football on ESPNVerified account@ESPNNFL Hey the Lions made the Super Bowl Reply Retweet Favorite More
February 2, 201510 yr Author jahala je lava, zvezdu, samo nije Kravitza zajahala... mozda fudbal napreduje, ali half time show definitivno nazaduje... Boss, Prince, Stonesi, McCartney, The Who... a sada sve neke one year wonders cupaju